Navíc to byla značně odpočinková linka.
Jinak k Tvému návrhu busu: úsek Veleslavín - Voj. nem. je značně problémový i pro krátkou škatuli (úzké, klikaté). Schválně si ho někdy projdi.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
To také byl důvod, proč se mi nelíbila a tvrdím, že lepší službu by udělala nějaká BUS linka jezdící přes Nádraží Veleslavín (za cca 4 roky metro A) a Vojenská nemocnice - např. až skrz Strahovský tunel na Anděl a Na Knížecí (k metru B) http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@dm=132905 ... 36768@z=13OMH píše:Žertovná může být max. neznalost přispěvatele, ikdyž bych to kvalifikoval na hloupé dotazy.
Není to tak dlouho, co jezdila např. linka 2 v trase Petřiny - Červený vrch
Případně do roku 1990 linka 13, Starý Hloubětín-Hrdlořezy, Spojovací. Tam to také není daleko. Jezdila jen ve špičce a to po trase Harfa, Palmovka, Sokolovská, Nádraží Střed, Hlavní nádraží, Husinecká, Olšanská, Ohrada.XSC píše:Ona by to ani na pražské poměry nebyla nějaká vzácnost. Podobně jezdila v 70. letech linka 28 - Braník-Palackého nám.-Anděl-Hlubočepy. Tam z konečné na konečnou stačilo jen přeplavat Vltavurusty9039 píše:Myslel jsem tramvajovou linku začínající v Řepích, která by vedla třeba i přes Václavák, Masarykovo nádraží, případně přes Těšnov, Letnou, Hradčanskou a dále po Bělohorské.
Srandovní je na tom, že jsou Tyto Konečné poměrně blízko sebe a muselo by se jet mimimálně přes Smíchov. Dokonce že by to jelo třeba i přes centrum.
Ona by to ani na pražské poměry nebyla nějaká vzácnost. Podobně jezdila v 70. letech linka 28 - Braník-Palackého nám.-Anděl-Hlubočepy. Tam z konečné na konečnou stačilo jen přeplavat Vltavurusty9039 píše:Myslel jsem tramvajovou linku začínající v Řepích, která by vedla třeba i přes Václavák, Masarykovo nádraží, případně přes Těšnov, Letnou, Hradčanskou a dále po Bělohorské.
Srandovní je na tom, že jsou Tyto Konečné poměrně blízko sebe a muselo by se jet mimimálně přes Smíchov. Dokonce že by to jelo třeba i přes centrum.
rusty9039, problémový jedinec > to vystihuje všerusty9039 píše:Myslel jsem tramvajovou linku začínající v Řepích, která by vedla třeba i přes Václavák, Masarykovo nádraží, případně přes Těšnov, Letnou, Hradčanskou a dále po Bělohorské.
Srandovní moc není, protože její ukončení na Bílé Hoře postrádá nějaký větší smysl. Uznávám přestupní vazbu na M22, ale cestovat na Petřiny z Řep se rovná několikanásobnému přestupu. Osobně bych tu linku rád viděl ukončenou alespoň na Vypichu, ideálně na Petřinách.BerryML píše:Vždyť už taková linka dlouho existuje. Jmenuje se a-164. A srandovní? Nezdá se mi, že by byla...rusty9039 píše:byla by sranda kdyby nějaká z linek jezdila z Bílé hory na zastávku Sídliště Řepy.
Vždyť už taková linka dlouho existuje. Jmenuje se a-164. A srandovní? Nezdá se mi, že by byla...rusty9039 píše:byla by sranda kdyby nějaká z linek jezdila z Bílé hory na zastávku Sídliště Řepy.
a co by na ní bylo tak žertovnéhorusty9039 píše:byla by sranda kdyby nějaká z linek jezdila z Bílé hory na zastávku Sídliště Řepy.
Mám to teda chápat tak, že teď jsou vyvěšeny řády od 23.10., za pár dní se objeví řády od 27.10. a za dalších pár dní od 30.10.? je to tak?gabuliatko píše:MPL: klííd, zastávkové jsou dobře, jen se na portál nevejde info o 3 vydáních vedle sebe, takže je třeba trochu improvizace. Na zastávkách nebude nic, jak bylo sděleno. (technické důvody bych v tom neviděl, ale to je věc jiná). Linkové jsou chybně, to už bylo napsáno.