Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Preference / antipreference MHD
Dodatek: včera qečeru už SSZ běželo.
Dnes okolí Průběžné slušný chaos. Vyfrézovaný levý pruh severní vozovky, do centra se od Strašnické jezdí zbylým, ale z kopce levým pruhem jižní vozovky, což málokdo pobere (značení jsem z auta neviděl, z pohledu pěšáka nic moc), takže se zhusta jezdí po kolejích a u trávy se hledá, kudy dál (správné řešení: zase levým jižní vozovky až k Předpolí, kde se přejíždí zpátky na severní). Zmiňované SSZ ještě mimo provoz, protože s touhle dočasnou variantou nepočítá.
- Bobik
- Uživatel
To semafor na Kulaťáku nebyl taky...Karosák píše: A taky se modleme, aby to tam někdo nechtěl zachovat...V aktuálních plánech to ale myslím není.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, bude se dělat další etapa vyústění Pod Rapidem, a bude zavřeno pro změnu pro výjezd z této ulice a tak se V Předpolí otočí dočasná jednosměrka a "výjezd" bude tam a protože toho tam vyjíždí dost, bude jištěno SSZ. Na oplátku snad Průběžná po tmě. A taky se modleme, aby to tam někdo nechtěl zachovat...
V aktuálních plánech to ale myslím není.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Právě, že naposled "dočasná" SSZ skončila jako stálá... Viz Koryta u sjezdů z JS.
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já doufám, že to je kvůli odklonu silniční dopravy při další etapě tvorby krásna na Průběžný9001 píše:Jenom otázka pro znalejší. Co znamená přenosný semafor na křžovatce V Olšinách x V Předpolí? Není to doufám příprava na pevnou SSZ?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem kolem Petrohradský a tramvaje to dusí pořád...
Jenom otázka pro znalejší. Co znamená přenosný semafor na křžovatce V Olšinách x V Předpolí? Není to doufám příprava na pevnou SSZ?
Jenom otázka pro znalejší. Co znamená přenosný semafor na křžovatce V Olšinách x V Předpolí? Není to doufám příprava na pevnou SSZ?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Elsnicovo šlape, hláška asi pomohla.
Groš DC nešlape asi bude další telefonát.
Na Petrohradské ZC sice není odsunuto volno pro tram a padá se zelenou pro IAD, ale je to k prdu, bo k Bohemce se musíte plazit 25, aby vám to vyslo do jízdy. Celé trio stále totálně rozjebáno.
Groš DC nešlape asi bude další telefonát.
Na Petrohradské ZC sice není odsunuto volno pro tram a padá se zelenou pro IAD, ale je to k prdu, bo k Bohemce se musíte plazit 25, aby vám to vyslo do jízdy. Celé trio stále totálně rozjebáno.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Groši DC zjevně opraveno.
Podal by někdo zprávu, jak je na tom Elsnicovo nám. DC?
Sledujte Nádr. Vršovice. Přijde mi, že bylo nějak zasahnuto a reaguje na detekci, ale zatím jsem nezjistil, jak moc. Přijde mi to o fous lepší, ale mohl jsem mít jen štígro.
Podal by někdo zprávu, jak je na tom Elsnicovo nám. DC?
Sledujte Nádr. Vršovice. Přijde mi, že bylo nějak zasahnuto a reaguje na detekci, ale zatím jsem nezjistil, jak moc. Přijde mi to o fous lepší, ale mohl jsem mít jen štígro.
- Bobik
- Uživatel
Jo, taky mě představa půl roku zbytečnýho volna dvakrát netěší, ale bojím se, že to tak jednoduchý nebude. Počítám, že se bude muset udělat (vymyslet, vyzkoušet, nahrát) novej program.Karosák píše:Nešlo by někde zaprudit ohledně úpravy Letenského nám.? Z té Korunovační teď fakt nic nejezdí a vpodstatě se nyní jedná o nejdelší fázi
Třeba se v listopadu dočkáme...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trochu OT, ale zítra mám 3 kousky na 22 a ani jednou nejedu na Hostivař, což mě samozřejmě velice těší 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Von:
To jsi měl peška, ale podaří se:
Hostivařská - takřka absolutní
Na Groši DC - nahlášená závada trvá
OC- žije vlastním životem. Funguje , jakože dobrý je za 3, ale nějaké doladění by určitě neuškodilo, předvěst do centra je totálně k h0vnu, tam může klidně Ztohoven vyměnit filtry a udělá to větší radost.
Přechod ZM-funguje, ale neprodlužuje, takže ho bere vlak ZC. To je Smolík.
Jahodová - předvěst ZC už šlape, DC to občas nevyjde, je tam holt podmíněná a když čeká z boku už něco dlouho a ty se prihlasis pozdě, je vložena fáze. Ale následuje předvýběr, takže bez větších problémů, to byl taktéž Smolík.
A na Radoši je standard 90sec. zpoždění, takže vpodstatě jsi byl v normě
Nešlo by někde zaprudit ohledně úpravy Letenského nám.? Z té Korunovační teď fakt nic nejezdí a vpodstatě se nyní jedná o nejdelší fázi
To jsi měl peška, ale podaří se:
Hostivařská - takřka absolutní
Na Groši DC - nahlášená závada trvá
OC- žije vlastním životem. Funguje , jakože dobrý je za 3, ale nějaké doladění by určitě neuškodilo, předvěst do centra je totálně k h0vnu, tam může klidně Ztohoven vyměnit filtry a udělá to větší radost.
Přechod ZM-funguje, ale neprodlužuje, takže ho bere vlak ZC. To je Smolík.
Jahodová - předvěst ZC už šlape, DC to občas nevyjde, je tam holt podmíněná a když čeká z boku už něco dlouho a ty se prihlasis pozdě, je vložena fáze. Ale následuje předvýběr, takže bez větších problémů, to byl taktéž Smolík.
A na Radoši je standard 90sec. zpoždění, takže vpodstatě jsi byl v normě
Nešlo by někde zaprudit ohledně úpravy Letenského nám.? Z té Korunovační teď fakt nic nejezdí a vpodstatě se nyní jedná o nejdelší fázi
-
von Špilberk
- Uživatel
Jo, taky už jsem měl podezření, ale pak jsem zase měl za pár dní pocit, že bez problémů. Tak nevím.Karosák píše:Podezření:
Přechod Kublov, v posledku tam po odstanicovaní dost často čekám, než se přechod vyklidí a padne volno. Je to náhoda, závada, nebo důsledek veliké sezónní frekvence mačkačů? Kdo tam jezdí častěji, podělte se.
Ale po dlouhé době jsem si zkusil Hostivař: vyjedu ze smyčky - zastavení před Hostivařskou, odjezd z Groše - zastavení před Pražskou, odjezd od OC - zastavení před Práčskou, odjezd ze Sídl. Zahr. M. - zastavení Jahodová, odjezd Zahr. M. - zastavení u lanového mostu; na Radošovické o 2 minuty pozdě. Naprostá parodie na preferenci.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podezření:
Přechod Kublov, v posledku tam po odstanicovaní dost často čekám, než se přechod vyklidí a padne volno. Je to náhoda, závada, nebo důsledek veliké sezónní frekvence mačkačů? Kdo tam jezdí častěji, podělte se.
Libeňský zámeček (Elsnicovo) DC, podle mě na tramvaje totálně dlabe. Nepřekopli úkáčka dvoulinku?
Libeňský zámeček (Elsnicovo) DC, podle mě na tramvaje totálně dlabe. Nepřekopli úkáčka dvoulinku?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V případě ROV pak při nefunkčním přijímači blokují až kolejové obvody, coz odpovídá Filipovu tvrzení"až když jsem koly nad výhybkou".
Mitaska ZC opět nepadá předvěst a Na Groši DC se opět chová divne. Zhasíná výzva, občas hodí na stůj pred vlak. Někdy padne na stůj presne brnknutim o blízký přihlašovák vyjetím ze zastávky. Nějak šotek v detekci.
Nádr. Vršovice je katastrofa. Kéž by alespoň pevný cyklus, ale je tam naprosto zdivočelá antipreferenci dynamika. Včera si hráli vrchní s přihlašovákem do zast. ZC, ale bez efektu. Stejně výzva svítí jak se jí chce, spíš vůbec. A když náhodou, je to stejně k ničemu
Edit: Mitaska a Groš nahlášeny.
Mitaska ZC opět nepadá předvěst a Na Groši DC se opět chová divne. Zhasíná výzva, občas hodí na stůj pred vlak. Někdy padne na stůj presne brnknutim o blízký přihlašovák vyjetím ze zastávky. Nějak šotek v detekci.
Nádr. Vršovice je katastrofa. Kéž by alespoň pevný cyklus, ale je tam naprosto zdivočelá antipreferenci dynamika. Včera si hráli vrchní s přihlašovákem do zast. ZC, ale bez efektu. Stejně výzva svítí jak se jí chce, spíš vůbec. A když náhodou, je to stejně k ničemu
Edit: Mitaska a Groš nahlášeny.