ALE O VÍKENDU BUDE TZV. NA BLIKAČKU NONSTOP
Pokud tomu tak je, tak si výsledku osobně dovoluji
Moderátor: TRAM-FÓRUM
1.) tady musím souhlasit s 1. citovanou větou, nevím jestli dotyčný nebyl oním kolegou, který nebezpečně zastavil TRAM v křižovatce Strooss. nám. kvůli nesmyslnému převedení přecházející "stařenky" o berlích (resp. napadla mne jediná přijatelná omluva pro tento čin - upadnutí oné osoby přímo v průjezdním profilu TRAMvaje vyjíždějící z křižovatky, ale rozhodně bych ji pak nevedl až k chodníku, ale na nejbližší bezpečné místo = do úrovně ostrůvku zastávky v protisměru)9001 píše:.....
Pokud neumíte jezdit bez SSZ tak vratte papíry...
Ano křižovatka typu IPP má běžet 24h, ale Těšnov funguje naprosto bez problémů a jsem rád, že někdo našel koule tohle udělat.
Pokud neumíte jezdit bez SSZ tak vratte papíry...honza z Mo píše:Na rozdíl od informace ve zprávách na znamení Štross minimálně do 21 hod. svítí a to je dobře. Naproti tomu Florenc už je dlouho vypnutý. Nejsem příznivcem takto vypnutých signalizací. Se 14 od Labutě jsem až jako poslední na řadě. Rád si počkám na světlech a bezpečně projedu než abych se někam cpal či děkoval těm, kteří mě pouští a přitom nemusí. Ani horní Palmovka není bez světel dobrá. Od Krejcárku doleva vidět pořádně není- tam se asi čeká až se tam stane ňákej průs.r!
Uznávám chybu a sypu si popel na hlavu. Příště nebudu v šest ráno nic psát a raději si dám kafe...MM-Mikulovsky píše:železárna = železniční nehodaTRAM x TRAM
železárna = železniční nehodamilbi píše:....
Nejsem řidič tram, ale dovolím si poznamenat, že Horní Palmovka je vypnuta již nejméně pět let a žádný "průser", pokud se nepletu, se tam nestal. Zato o kousek dole, SSZ Švábky běží a železárna je tam poměrně často. Ono zapnuté SSZ vytváří občas pocit falešného bezpečí, když je vypnuté, řidiči i chodci jsou více obezřetnější......
Nejsem řidič tram, ale dovolím si poznamenat, že Horní Palmovka je vypnuta již nejméně pět let a žádný "průser", pokud se nepletu, se tam nestal. Zato o kousek dole, SSZ Švábky běží a železárna je tam poměrně často. Ono zapnuté SSZ vytváří občas pocit falešného bezpečí, když je vypnuté, řidiči i chodci jsou více obezřetnější.honza z Mo píše:---Rád si počkám na světlech a bezpečně projedu než abych se někam cpal či děkoval těm, kteří mě pouští a přitom nemusí. Ani horní Palmovka není bez světel dobrá. Od Krejcárku doleva vidět pořádně není- tam se asi čeká až se tam stane ňákej průs.r!