Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Pražské autobusy
demon píše:nejvyšší dovolená rychlost v uvedeném úseku do 30 km/h
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
"ZAČÁTEK ÚSEKU…… v místě nájezdu na TT od Spořilova, KONEC ÚSEKU.……… přejezd před zastávkou Chodovská, DÉLKA ÚSEKU……….. cca 900 m - nejvyšší dovolená rychlost v uvedeném úseku do 30 km/h, v tomto úseku je nutno při jízdě dodržovat zvýšenou opatrnost, a to zejména při vzájemném míjení vozidel..."chemik87 píše:A pokavaď temu dobře já rozumněla, tak budou jezdit od smyčky skoro až ke kauflandu po TT...
O způsobu přihlášení do SSZ vydané DOO nehovoří...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si vzpomene do voleb, tak to bude ok, protože se to hodně rychle vyřeší 
- Absolut
- Moderátor
Samozřejmě, že je podstatné, že je to postavené, jen doufejme, že si někdo (třeba správce vedení VVN) nevzpomene, že to nedostal k vyjádření.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Není podstatné, že to je postavené?Absolut píše:ad 9001:
To řešení busů vymyslel Ropid někdy v roce 2007 a dokonce to tehdy dokopal do stádia projektu, ovšem nebyly peníze na realizaci.
Teď se projekt vytáhnul z šuplíku a ihned se to postavilo, v podstatě za pět dní.
gabuliatko: Díky za upřesnění. Plácnul jsem ty svoje odhady jen tak vycucáním z prstu
- Absolut
- Moderátor
ad 9001:
To řešení busů vymyslel Ropid někdy v roce 2007 a dokonce to tehdy dokopal do stádia projektu, ovšem nebyly peníze na realizaci.
Teď se projekt vytáhnul z šuplíku a ihned se to postavilo, v podstatě za pět dní.
gabuliatko: Díky za upřesnění. Plácnul jsem ty svoje odhady jen tak vycucáním z prstu
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Než problém s pozemky není spíš problém s místním obyvatelstvem, které je razatně proti?Absolut píše:Pane Chemik, ono se to ale přesně neví. Východní část, tedy stavba 511 Běchovice - Křižovatka D1 by teoreticky (pokud by byly peníze a vyřešil se problém s pozemkama) mohla být třebas ke konci roku 2012, ale protože zmínění´é problémy existují, tak bych počítal že to bude později. Severní část odhadem tak nejdřív 2015.
Jinak řešení busů je velmi zajímavé. Gratulace
-
gabuliatko
- Uživatel
vybrané autobusy vybavíme pantografem a bude fungovat trolejový kontaktAbsolut píše:Pane MOpe, ale ty autobusy tam jezdí už DNES. A pokud tam ještě nic není, tak musejí čekat na volno od tramvaje nebo si volit kličkou. Proto se ještě jednou ptám, zda tam někdo už nebyl a nezjistil, jak to dnes funguje.
u této stavby mě přijde, že je šita hodně horkou jehlou
na termíny jsem se v sobotu ptal a dozvěděl se, že doba východní část vázne na penězích a severní na trasování. Od okamžiku, kdy se začne stavět, tak východní část 3 roky a severní 5 let.
- Absolut
- Moderátor
Pane MOpe, ale ty autobusy tam jezdí už DNES. A pokud tam ještě nic není, tak musejí čekat na volno od tramvaje nebo si volit kličkou. Proto se ještě jednou ptám, zda tam někdo už nebyl a nezjistil, jak to dnes funguje.
- Absolut
- Moderátor
Pane Chemik, ono se to ale přesně neví. Východní část, tedy stavba 511 Běchovice - Křižovatka D1 by teoreticky (pokud by byly peníze a vyřešil se problém s pozemkama) mohla být třebas ke konci roku 2012, ale protože zmínění´é problémy existují, tak bych počítal že to bude později. Severní část odhadem tak nejdřív 2015.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kamera, inframajak, stod... je nekolik zpusobu.. Treba i nejaky bude vybran.
Hoďte nějaké datumy, ať mam představu pane Absolut. Jsem jen hloupý tramvaják, neumím si to na internetu dohledat 
Jak to bude s přihlašováním těch autobusů do SSZ, ví někdo tedy?
Jak to bude s přihlašováním těch autobusů do SSZ, ví někdo tedy?
- Absolut
- Moderátor
Ty autobusy tam budou do otevření severovýchodní části Pražského okruhu. To jest velice dlouho, pane Chemik.
Tak to je vyloženě bomba, jak dlouho nám tam ty autobambusy budou smrdět u smyčky?
A pokavaď temu dobře já rozumněla, tak budou jezdit od smyčky skoro až ke kauflandu po TT, takže bysem se optati chtěl, jak se budou přihlašovati do SSZ, kde TT křižuje na výjezdu od spořilova Chodovskou?
PéeS: Mě to bylo hned jasný, že se u smyčky bude něco stavěti, neb tam byl vykolíkován jakýsi úsek čehosi
A pokavaď temu dobře já rozumněla, tak budou jezdit od smyčky skoro až ke kauflandu po TT, takže bysem se optati chtěl, jak se budou přihlašovati do SSZ, kde TT křižuje na výjezdu od spořilova Chodovskou?
PéeS: Mě to bylo hned jasný, že se u smyčky bude něco stavěti, neb tam byl vykolíkován jakýsi úsek čehosi