Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Nikolivěk, jsou na to vozáky. 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, když bude ten Maratónec, jezdí se operativně dle hlášek PDT a následně vyplňují blouděnky? Dík 
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Někde (buď metro, nebo net) jsem četl, že úsek skrz podjezd se nebude rekonstruovat, bo se chystá překopání celý oblasti.HOnzula píše:Jak už je uvedeno ve zprávách z tisku a nikoliv diskuzi, na konci března vypukne výluka v Zenklově. To bude myslím celkem výživná výluka. Ta samá zpráva dneska vyšla i v deníku Metro. Mám ale dotaz k jiné výluce. Už se tu hodně mluvilo o reko Průběžná-Švehlova. Nemáte někdo tušení, jestli půjde reko uplně celé jako prostě do mrtě a do detailů třeba včetně podjezdu železniční tratě u jižní spojky?? Ta trat tam třeba patří myslím k těm lepším místum na trati. Díky za případné info.
Jak už je uvedeno ve zprávách z tisku a nikoliv diskuzi, na konci března vypukne výluka v Zenklově. To bude myslím celkem výživná výluka. Ta samá zpráva dneska vyšla i v deníku Metro. Mám ale dotaz k jiné výluce. Už se tu hodně mluvilo o reko Průběžná-Švehlova. Nemáte někdo tušení, jestli půjde reko uplně celé jako prostě do mrtě a do detailů třeba včetně podjezdu železniční tratě u jižní spojky?? Ta trat tam třeba patří myslím k těm lepším místum na trati. Díky za případné info.
-
gabuliatko
- Uživatel
Taky jsem všem radši říkal miláčku ...MM-Mikulovsky píše:Nejen, že si nevedu evidenci vozů - já si navíc nejsem schopen zapamatovat ani číslo toho, se kterým zrovna jedu.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tramvajka: Nejen, že si nevedu evidenci vozů - já si navíc nejsem schopen zapamatovat ani číslo toho, se kterým zrovna jedu. Ovšem mne to netrápí - k životu to nepotřebuji (stačí se v případě potřeby podívat na jeden z mnoha polepů - 4 venku a po jednom v salónu a v kabině) a nejhůř (při jízdě se soupravou) otevřu/zavřu kabinu maximálně na druhý pokus 
Tak trochu bych jako šotouš doufal, že bude na Letné provoz celé léto zachován, akorát bude jednokolejný a postupně se trať bude překládat jako ve 30. letech při rozšiřování tehdy.MOp píše:Ano, 1x kt po jedné koleji. Přesně tak.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teda, MM-M, Vy máte na všechno takové romány, a nevedete si v evidenci, že KT 9039 už dávno není, a máme z ní 9089 již? A 9020 už zásuvku dávno nemá ...MM-Mikulovsky píše:M.Passi: Opravím tě - při výluce IPP jezdila spřažená souprava 2xKT. Výluka Letná nevím oficiálně nic, ale k délce úseku bych očekával to samé (pokud ještě jsou ony dva vozy KT v provozu a stále mají nainstalované přídavné zásuvky mnohačlenného řízení).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, 1x kt po jedné koleji. Přesně tak.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
M.Passi: Opravím tě - při výluce IPP jezdila spřažená souprava 2xKT. Výluka Letná nevím oficiálně nic, ale k délce úseku bych očekával to samé (pokud ještě jsou ony dva vozy KT v provozu a stále mají nainstalované přídavné zásuvky mnohačlenného řízení).
Vím, že je na to ještě nejspíš brzo, ale v přehledu výluk je u výluky Milady Horákové napsáno "jednokolejka Letenské nám. - Strossmayerovo nám.". Znamená to tedy, že provoz bude zajištěn podobně, jako při výluce IPP, i když třeba jen jako 1xKT?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
DPK 2/2012 píše, že v létě čeká PA rozsáhlá rekonstrukce - kvůli odtranění nynější nutnosti odstavovat 15T v lodích s rozestupy!
Ještě bych se vrátil k blížící se výluce Stross.nám.-Štefánikův most. Máte někdo tušení jakým způsobem to bude dělané?? Zda tam přijdou opět velkoplošné panely? Nebo jestli tam bude w-tram? Nebo??
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To víš, jak si kaštan od JDCT zvykne na zázraky, jeho náročnost stoupá od nepravděpodobného k nemožnémuMOp píše:Preklep to neni, vzdyt je to dvoukolejne asi 700m.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Preklep to neni, vzdyt je to dvoukolejne asi 700m.