Když je zastavena obměna vozového parku, proč se kupují SORymixik píše:... Vzhledem k zastavené obměně vozového parku ...
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Pražské autobusy
No spíš ze sběrny používají celý bus jako náhradní dílmixik píše:DP busy nikomu prý neprodávájí. celá odpovědˇ : K Vašemu dotazu týkajícího se vyřazených vozů DP,a.s. bychom Vás rádi informovali, že náš podnik vyřazené autobusy již několik roků neprodává. Vzhledem k zastavené obměně vozového parku jsou vyřazovány pouze autobusy, které se staly technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích. Ty nejsou prodávány ale ekologicky likvidovány cestou pověřené organizace. Předpokládáme, že tento stav bude pokračovat ještě část tohoto roku.
tak od koho to kupujou? asi ze sběrny. čekaj až to tam přivezou....
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
DP busy nikomu prý neprodávájí. celá odpovědˇ : K Vašemu dotazu týkajícího se vyřazených vozů DP,a.s. bychom Vás rádi informovali, že náš podnik vyřazené autobusy již několik roků neprodává. Vzhledem k zastavené obměně vozového parku jsou vyřazovány pouze autobusy, které se staly technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích. Ty nejsou prodávány ale ekologicky likvidovány cestou pověřené organizace. Předpokládáme, že tento stav bude pokračovat ještě část tohoto roku.
Dle citybus.cz Hotliner vyřadil, resp. prodal autobus Stenbusu
9537 - Karosa B731.1669
NAD ex ev.č. 1081/II, ex ev.č. HOT 37 (nákupní), ex ev.č. 1190/II;
vyřazen v roce 2009 - prodej Stenbus
U Stenbusu pod 1774
9537 - Karosa B731.1669
NAD ex ev.č. 1081/II, ex ev.č. HOT 37 (nákupní), ex ev.č. 1190/II;
vyřazen v roce 2009 - prodej Stenbus
U Stenbusu pod 1774
To je těžký, když to nemá ve vzduchový soustavě vysoušeč...Absolut píše:Problém není v tom, že je to Italské, ale že to není vůbec dělané na provoz v mrazu.
To vypadá na Klíčov. No na X9 na léto to bude na Řepy stačitdemon píše:Kdepak, pro Horkýho je určenej tenhle...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, pro Horkýho je určenej tenhle... 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pražské autobusy
momentka z Řep - odstavené vozy 5292 a 5641. Že by kandidáti pro Hotlinera?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Absolut
- Moderátor
Problém není v tom, že je to Italské, ale že to není vůbec dělané na provoz v mrazu.
Vždyť je to Italské. Stačí zavzpomínat na Pendolino…cwapa píše:Dnes dopoledne jsem viděl, na Želivským, jak někam táhli ten elektrický zázrak co jezdí na 292.
Navíc se stále pohybujeme někde v prvním úseku vanové křivky četnosti poruch, takže se s něčím takovým musí počítat.
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to Vršovická a cca 19:00 hradila spoj na 213.Láďa píše:4056 by měla být Vršovická, mj. mám pocit, že je používána jako OZ na Želivského.malesak píše:ja sem zas potkal B951E ev.č.4056 na 133 (ale nevim jestli byla kačerovská)
4056 by měla být Vršovická, mj. mám pocit, že je používána jako OZ na Želivského.malesak píše:ja sem zas potkal B951E ev.č.4056 na 133 (ale nevim jestli byla kačerovská)
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, přesně v 10:15 nám ho protáhla Liazka pod nosem Vinohradskou směrem k tržnici, před spojem a-135, v němž jsem čekal na světlech v Italskýcwapa píše:Dnes dopoledne jsem viděl, na Želivským, jak někam táhli ten elektrický zázrak co jezdí na 292.
Také mne napadlo, že je možná bateriím ziminka
- Karotka
- Uživatel
Možná odmítaly jezdit na tuhá paliva.ElWapp píše:Co se dnes dělo s Kačerovskými autobusy? Během deseti minut jsem potkal krátkou 215, krátkou 189 a vysokou 117...
- Bobik
- Uživatel
Už zas? A to o tom tak hezky psali v DP Kontaktu.