Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Výluky a jiná omezení
Ale bude. Otázka je kdy.
martyn:
Měla proběhnout reko Letenského náměstí. Ta nakonec nebude?
Měla proběhnout reko Letenského náměstí. Ta nakonec nebude?
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
...a nutno říct, že ulice má pro letošek oproti političce šťastnější osud: zavírat se nebude.
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
To jsem zas napsal pěknou blbost.Štěpán píše:A jde ti o to, jak jí zavřeli nacisti nebo komunisti?To první proběhlo v srpnu 1940, to druhé v září 1949.
Díky moc za upozornění.
A jde ti o to, jak jí zavřeli nacisti nebo komunisti?
To první proběhlo v srpnu 1940, to druhé v září 1949.
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Nevíte jak to vypadá s uzavřením Milady Horákové. Něco se tady objevilo z idnesu, ale
nikde další informace nejsou. DP o tom také mlčí.
nikde další informace nejsou. DP o tom také mlčí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V 17:00 dnes pondělí 23.5.2011 zprovozněna objízdná kolej PA po zpevnění opěrné zdi mezi výjezdem z DO/myčáku a lávkou do výpravny - s okamžitou platností zrušen zátah z kusé koleje před vrchním soudem.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To si podle mě nebudou moci dovolit....gabuliatko píše:Tam bude zajímavý zákaz vozů 14T.Brejšín píše:No a další úsek přibližující se k označení nesjízdný je Smíchovské nádraží - Hlubočepy, kde to ještě umocňuje neuvěřitelný provoz autobusů (divím se že si tam ještě žádný neodložil třaba kolo).
-
gabuliatko
- Uživatel
Tam bude zajímavý zákaz vozů 14T.Brejšín píše:No a další úsek přibližující se k označení nesjízdný je Smíchovské nádraží - Hlubočepy, kde to ještě umocňuje neuvěřitelný provoz autobusů (divím se že si tam ještě žádný neodložil třaba kolo).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, odpoledne se tam jdu podivat. Ma to byt preskladavani bkv v ulici na Zatorach. Neco podobneho jako na Svabcich, ale bez podkladni zivice.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Při včerejším průjezdu usekem to vypadalo na opravu mezi Elektrárnou a stanicí Nádraží Holešovice.MOp píše:Nevi nekdo, co se bude kde dit? Videl jsem to uvedeno jako havarijni opravu..
No zakázáná byla, dokonce oběžníkem. Potom tam proběhlo přeusazení středových panelů s výsledekem nic moc, nicméně při přivření jednoho oka sjízdné. Problém je, že ty středové panely tam dost plavou, takže stačí jeden - dva další deštíky. Ovšem zda tato výluka souvisí s 15T nevím.
No a další úsek přibližující se k označení nesjízdný je Smíchovské nádraží - Hlubočepy, kde to ještě umocňuje neuvěřitelný provoz autobusů (divím se že si tam ještě žádný neodložil třaba kolo).
No a další úsek přibližující se k označení nesjízdný je Smíchovské nádraží - Hlubočepy, kde to ještě umocňuje neuvěřitelný provoz autobusů (divím se že si tam ještě žádný neodložil třaba kolo).
Nedoporučená byla a možná stále je - viz tento MFův 2 měsíce starý příspěvek.BerryML píše:V tomhle úseku nebyla jída 15T nikdy zakázaná. Nevím ani o tom, že by byla nedoporučená. Sám jsem ji tam několikkrát potkal...
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle úseku nebyla jída 15T nikdy zakázaná. Nevím ani o tom, že by byla nedoporučená. Sám jsem ji tam několikkrát potkal...MM-Mikulovsky píše:demon: A od kdy - když jsem dělal cca před měsícem (5 týdny) "papíry" na 15T (a od té doby tam snad výluka nebyla, když bude teď), tak jsem tam s ní nemohl - jedině, že by tedy byl "jen nedoporučený". Ovšem výsledek je stejný - je tam nějaká vada na TT pro jízdu 15T nevhodná. Jaká a bude se právě ona při výluce opravovat?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
demon: A od kdy - když jsem dělal cca před měsícem (5 týdny) "papíry" na 15T (a od té doby tam snad výluka nebyla, když bude teď), tak jsem tam s ní nemohl - jedině, že by tedy byl "jen nedoporučený". Ovšem výsledek je stejný - je tam nějaká vada na TT pro jízdu 15T nevhodná. Jaká a bude se právě ona při výluce opravovat?