Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Není to zakázaný úsek, 15T tam jezdí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Není to úsek stále se zákazem jízdy 15T? Co je důvodem tohoto zákazu? Počítám opravu toho důvodu zákazu - aby bylo možno vyslat na l. 17 15T bez obav kudy bude objíždět v případě stržené troleje u Výstaviště.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V oběžníku je taky jen havarijní oprava. Takže to vypadá buď na rozlámané oblouky na Zátorách, a/nebo, vyrovnávání panelů takřka v celém úseku. Do středy nikde omezenky nevisely, sjezdová vexle od Manin/Dělnické se měnila celkem nedávno. Je fakt, že by to potřebovalo reprofilaci jako sůl...MOp píše:Nádraží Holešovice – Dělnická: dočasné přerušení provozu
Od pondělí 23. května 2011 od 0.30 hodin do středy 25. května 2011 do 0.30 hodin bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Nádraží Holešovice – Dělnická.
Linka číslo 5 bude v úseku Strossmayerovo náměstí – Výstaviště odkloněna přes zastávku Veletržní. Linky číslo 12, 15 a 54 budou v úseku Strossmayerovo náměstí – Maniny odkloněny přes zastávky Vltavská a Pražská tržnice. V trase Nádraží Holešovice – Maniny bude zavedena náhradní autobusová doprava číslo X-15.
Nevi nekdo, co se bude kde dit? Videl jsem to uvedeno jako havarijni opravu..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nádraží Holešovice – Dělnická: dočasné přerušení provozu
Od pondělí 23. května 2011 od 0.30 hodin do středy 25. května 2011 do 0.30 hodin bude obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Nádraží Holešovice – Dělnická.
Linka číslo 5 bude v úseku Strossmayerovo náměstí – Výstaviště odkloněna přes zastávku Veletržní. Linky číslo 12, 15 a 54 budou v úseku Strossmayerovo náměstí – Maniny odkloněny přes zastávky Vltavská a Pražská tržnice. V trase Nádraží Holešovice – Maniny bude zavedena náhradní autobusová doprava číslo X-15.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebyla. A je dobře, že tam je. Kolikrát, když ještě jezdila 23 lidi běhali podél kolejí, když viděli, že se tramvaj dává do pohybu. A nebylo jich málo. Takže určitě nástupní ve smyčce je velké plus. 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když na Královce o prázdninových výlukách obracela DC polovina spojů l.20, tak tam náhodou také nebyla ve smyčce nástupní?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš jde o to, až se to lidi z okolí dozví. V místech nad smyčkou je docela dost domů a tohle určitě potěší.MF píše:Ano, na vnitřní koleji vpředu. Akorát nechápu smysl. Když tam končila 23, tak tam nástupní nebyla. No, ale proč ne, když tam ty stanice jsou. Počítám však s minimálním využitím.pawel píše:zajímavé: podle nových dat vypravení to vypadá, že osmička bude mít nástupní na královce. i když výstupní by byla lepší
To je jako se Zvonařkou
Ano, na vnitřní koleji vpředu. Akorát nechápu smysl. Když tam končila 23, tak tam nástupní nebyla. No, ale proč ne, když tam ty stanice jsou. Počítám však s minimálním využitím.pawel píše:zajímavé: podle nových dat vypravení to vypadá, že osmička bude mít nástupní na královce. i když výstupní by byla lepší
zajímavé: podle nových dat vypravení to vypadá, že osmička bude mít nástupní na královce. i když výstupní by byla lepší 
může mi někdo prosím říct, zda se bude v období 3.-5.6. konat nějaká výluka v břevnově a okolí (linky 22, 25, 57)? já doufám, že ne - mám návštěvu a nerad bych jim ukazoval kvality PID v podání hotlinera... díky za info!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak se nakonec rozhodla P6, ale loni se psalo, že při REKO TT "Kulaťák"- Podbaba se MČ ke stavebním činnostem připojí a bude totálně REKO i vozovky s chodníky!
Nemá náhodou být celá trať vlastně zhotovená znovu jako otevřená, případně zatravněná s kolejnicemi S49? Hlavně se také musí udělat komplet spodek tratě a věřím, že pod ní bude mnoho inženýrských sítí, takže to nebude jen akce DP, ale i ostatních subjektů.
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Jistěže, mi to neuniklo. Pochybuji o tom, že rekonstrukce tak malé tratě jako ta naše,Petr píše:Já nevím, jestli Vám to nějak uniklo, ale kromě stavby probíhá rekonstrukce úseku Vítězné náměstí - Podbaba. Kdy a kam byste Kaliforňana chtěl dát?Rashid píše:Když jsem si minulý pátek přečetl definitivní podoby výluky v Dejvicích tak mi to zcela zkazilo náladu. Tu tam se rozplynul můj bláhový sen o instalaci Kalifornianu v Zelené ulici.
by trvala 3 a půl měsíce. Tipuji, že by rekonstrukce časově zabrala asi max 3 týdny. Ale do té doby než by k tomu došlo by klidně mohly kachny končit na Kalifornianu, který bych umístil
na místo dnešní zastávky Zelená zc. Tedy těsně před křižovatkou ulic Jugoslávských
partyzánů a Zelená.
Moje představa:
Od 16.května až 1.září - stavba smyčky a nové tramvajové tratě. Linka 8 ukončena v Zelené.
Od 8.srpna do 1.září vyloučen provoz na zbytku tratě a její následná rekonstrukce.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, jestli Vám to nějak uniklo, ale kromě stavby probíhá rekonstrukce úseku Vítězné náměstí - Podbaba. Kdy a kam byste Kaliforňana chtěl dát?Rashid píše:Když jsem si minulý pátek přečetl definitivní podoby výluky v Dejvicích tak mi to zcela zkazilo náladu. Tu tam se rozplynul můj bláhový sen o instalaci Kalifornianu v Zelené ulici.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem nejezdit mezi Karlákem a Pavlákem, což je o víkendu nejzatíženější úsek a ještě s tebou popsaným efektem, že proti to jede... Uff, to je pekelná odvaha. Ono, i když si přečtu, že to nejede, na Pavlák je to pěšky 10-15 min do kopce a metrem přes Florenc se nikomu o víkendu nechce. Prognózuju rozsáhlý mediální průser