Nejhorší na tom příspěvku jsou ty pravopisné chyby, ale vem to čert a půjdu k obsahu: Ty souběhy možná z pohledu na mapu nevypadají dobře, ale ve skutečnosti jsou maximálně funkční - z mnohaleté vlastní zkušenosti vím, že pro cestující je nejlepší takové linkové vedení, které v přestupním bodě Anděl sjednocuje zastávky pro jednotlivé směry. Jednoduše řečeno: Když jedu na IPP tak na Andělu čekám na tramvaj v Plzeňské ulici, když jedu na Malostranskou tak zase jdu do Nádražní. Roztrhat tyto směry by bylo to nejhorší možné zvěrstvo.Proxy píše:kralicek píše:Můj návrch by byl takový 4..Čechovo nám.-Anděl-Smíchovské nádr.(špička Barandov) není už souběh s l.10 od Náměstí Míru až po Kotlářku
6..Jako nyní(RADLICKÁ)
7..jako nyní
20..Podbaba-Anděl-Kotlářka. není souběh l.12 od Malostranské až po Barandov
Já bych na to šel trochu jinak. Linka 20 byla před pár lety zřízena jako posila k lince 12, jenže kdo zde jel někdy o víkendu ví, že linka 12 je stále přetížená a linka 20 vozí vzduch. Domnívám se, že je tomu tak protože linka 12 míchá přepravní proudy "Smíchov - Holešovice" a "Barrandov - Malá Strana". Já bych proto tyto proudy oddělil tak, že 20 bude na Barrandov jezdit celodenně+celotýdenně, 12 odkloníme na Radlickou, 7 pak ve špičkách také na Barrandov a mimošpičku na SN. Pokud Ropid v Martynově zprávě tvrdí, že 7 vozí o víkendu vzduch, tak ať jej raději vozí v nejkratší možné trase
Po 16 hodinách v práci už občas i ten pravopis vynecháva