Jen jestli mi je nezávidíš! No ne, ale nějaký rychlíkový bus by mohl tamtudy snad jet ne?DavidD píše:Těch 6 piv je pěkně vidětMF píše:Jenom takové zamyšlení po šesti pivech - myslíte že až bude ten tunel blanky povede tamtudy njaký autobes třeba ae?
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Těch 6 piv je pěkně vidětMF píše:Jenom takové zamyšlení po šesti pivech - myslíte že až bude ten tunel blanky povede tamtudy njaký autobes třeba ae?
Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Jenom takové zamyšlení po šesti pivech - myslíte že až bude ten tunel blanky povede tamtudy njaký autobes třeba ae?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já o tom pochybuji, pokud na to dojde, tak nejspíš pojede linka 4 přes Kohinor rovně a odbočí vpravo do Minské. Těžko nechají Čechovo náměstí d.c. bez obsluhy. Konec konců i proto jezdila 11 přes tu ruční škatuli za Obloukovou a ne přes tu pohodlnou elektrickou na Kohinoru. Zámecjá je pěkné obratiště, je tam pekárna, gril, vietnamci, akorát jednu malou chybu to má - ty výhybky...MF píše:No aspoň že ta Minská se bude dát používat k odstavování hromady 22 na přestávky když 4ka nebude překážet...
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Ale já bych to zase neviděl tak černě, minimálně jedna kolej pořád zbude.
No jsem zvědav. Strategické ze všech stran výhodně použitelné obratiště Zámecká bude zablokováno ukončenou linkou... No aspoň že ta Minská se bude dát používat k odstavování hromady 22 na přestávky když 4ka nebude překážet...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
No jestli tohle proleze...adesnaj píše:Slyšel jsem něco o tom že linka č.6 má být ukončena na Náměstí bratří Synků. Linka č.4 pak prodloužena na Kubáňské náměstí.
Naposledy upravil(a) Damir Holas dne 30.8.2008 18:11, celkem upraveno 2 x.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, nic lepšího Ti asi nezbude :-( Zajímalo by mne, jak Ropid ty trasy linek vlastně určuje. Podle přepravních průzkumů? Kdo a proč nakonec řekne, že 6 na Synkáč a 4 na Kubáň?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ááááá, pan profesor je jako blesk...Jabberwocky píše:Demon: Ále, no ták. Hezky se rozvzpomeň na loňskou diskusi (viewtopic.php?f=23&t=1379) a alou do sklepa!
No jo, jenže od loňska se spousta věcí změnila.
Předně už nemam sklep a garážovat dlouhodoběji kolo v předsíni se mi zrovna nechce, pak jsem zase o rok starší a koleno si začíná řikat o další operaci a vůbec, proč mam sakra kvůli nějakýmu Ropidu měnit svý zvyky ?
Kombinace 6+7 je prostě v úseku Pod Karlovem - Ústřední dílny zdaleka nejvýhodnější a nejrychlejší !
A vymyslet hojně využívaný spojení Nádraží Vršovice (slavné spoje S) - IPP s přeběhem přes křižovatku Otakarova s antipreferencí chodců (ne že by tam teda někdy někdo čekal na zelenou...) na Synkáč, kde se bude postávat na růžku jestli se přiřítí dřív 11 nebo 6, to musel bejt sakra kumšt...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Demon: Ále, no ták. Hezky se rozvzpomeň na loňskou diskusi (viewtopic.php?f=23&t=1379) a alou do sklepa! 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vendelínek píše:Ano, nedávno jsem to tu psal. Snaha Ropidu je opravdu zkrátit 6 a protáhnout 4 na bubáň.
Jestli tohle projde, tak veřejně spálim lítačku a kupuju nový
A nejde ani tak o zkrácení 6 na Synkáč, to naštve jiný (a víc), ale o provoz v PD 6-20 !
-
Vendelínek
Ano, nedávno jsem to tu psal. Snaha Ropidu je opravdu zkrátit 6 a protáhnout 4 na bubáň.adesnaj píše:Slyšel jsem něco o tom že linka č.6 má být ukončena na Náměstí bratří Synků. Linka č.4 pak prodloužena na Kubáňské náměstí.
-
adesnaj
Slyšel jsem něco o tom že linka č.6 má být ukončena na Náměstí bratří Synků. Linka č.4 pak prodloužena na Kubáňské náměstí. 
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Změny k 1.10. jsou už publikovány i v tištěné formě, a to v aktuální brožuře Dopravního podniku "Cestujte lépe" (k mání v podnikových infocentrech nebo u informátorů). Když jsem tím dneska listoval, utkvěl mi v hlavě dojem, že vedle změn koncových zastávek d-4, 6 a 7 na Smíchově se k tomuto datu také protahuje d-4 na Kubáň (pozornější čtenáři, případně mě opravte). Pokud by tomu tak bylo, kam se podělo milé zlepšení v podobě odlehčení smyčce Kubánské náměstí jednou linkou ? Pane Procházko?MOp píše:Uzavrene to bylo drive, ale nebylo to publikovatelne. Zminena zmena 4/6/7 je platna az od 1.10.!No vim že se to už objevilo to o Laurové, ale to je podle mě poprvé co se na nějakých oficiálních stránkách objevilo toto info, čili se dá považovat za uzavřené, doteď to byly pouze spekulace.
Ztráta (myslím jen Břevnov) 108 je ale jen z jednoho směru a to Z.C. a je to "krátkodobá" výluka díky kopání něčeho v Drnovský. U našeho sídlišťátka je to v cajku
Staví nám busy v jedný zastávce do obou směrů
... apspoň nemusim chodit k hospodě 
Ale jde o to, že zrušením nebo JEN zkrácením téhle linky dojde k velkému problému dostat se z bodu A do bodu B, kde je bod A definován oblastí, kterou obsluhovala 108
Jak jsem řekl Proxymu ... Jsou tu 3 problémové body.... BH ... Ruzyně s Libocí ... Ciolkovského. Po odstranění / zkrácení 108 to přežije Ciolkovského, ptže na DE jede 218, ale Ruzyně a Liboc odumře a argumenty, že tu máme S5 při supr intervalech ....
To by se muselo hodně co upravovat v linkovém vedení tady "nahoře" P6 
Btw proč to řešít složitě (jde to i složitěji
)? Břevnov -> Kafkova -> X1
Jo já vim vim vim pěšky z Kafkový na HR 
Ale je fakt, že se počet přestupů nezměnší ani dojížděním na DE ... Kdyby šlo hodit X1 až na DE ....
Je ale fakt, že díky Blance j tady hroznej bordel a dostat se někam je opravdu umění .....
Ale jde o to, že zrušením nebo JEN zkrácením téhle linky dojde k velkému problému dostat se z bodu A do bodu B, kde je bod A definován oblastí, kterou obsluhovala 108
Btw proč to řešít složitě (jde to i složitěji
Ale je fakt, že se počet přestupů nezměnší ani dojížděním na DE ... Kdyby šlo hodit X1 až na DE ....
Je ale fakt, že díky Blance j tady hroznej bordel a dostat se někam je opravdu umění .....