Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Jsem rád, že konečně vím kdo rozhoduje o výlukách. Já mam jen obavy, že klimatické podmínky výluku nezpomalí, ale zastaví.
- Absolut
- Moderátor
Vzhledem k tomu, že to tvrdí pan marty, tak to asi bude znamenat prodloužení výluky z důvodu předpokládaného zpomalení prací z důvodu nevhodných klimatických podmínek.
A to tvrdí kdo? Myslíš že do neděle přestane mrznout a zmizí sníh? Tož to pochybuji...martyn píše:Výluka na Krejcárku kvůli sněhu prodloužena minimálně do neděle.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výluka na Krejcárku kvůli sněhu prodloužena minimálně do neděle.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Již se o tom několik dní bavíme v jeho vlastní sekci! Hledej.Rashid píše:Včera jsem se dozvěděl, že vetřelec 14T nesmí do Zenklovky kvůli pošk. obloukům.
Ví někdo více ?
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Včera jsem se dozvěděl, že vetřelec 14T nesmí do Zenklovky kvůli pošk. obloukům.
Ví někdo více ?
Ví někdo více ?
Mastodont včera večer - nepočítám -li šipky pak fungoval velmi dobře.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
i kdyz bude hotovo, pojedou tamtudy az denni. Jsou jr a tak...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky i nocky pojedou. prace ukonceny, dlazdi se.
Jaký je aktuální předpoklad obnovení provozu přes Václavák? Stihne se to už od zítřejšího ranního výjezdu?
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Mastodonti se dneska ukázali velmi funkčně.
Ukazovaly tak jak měly jen bez šipek... nevím, proč ty šipky dělají mastodontům takové problémy, občas se na Hradčanské i pletou.
Nicméně jsem v souvislosti s nimi objevil jejich obrovskou vadu. Každý večer když jedu domů, tak jich po cestě několik nesvítí a když na té zastávce zrovna stojím, tak jen jednou za čas probliknou jak vánoční stromek. Škoda.
Nicméně jsem v souvislosti s nimi objevil jejich obrovskou vadu. Každý večer když jedu domů, tak jich po cestě několik nesvítí a když na té zastávce zrovna stojím, tak jen jednou za čas probliknou jak vánoční stromek. Škoda.
Mastodonti zobrazovali 31 i 32, naopak o 9 mlčeli. Zda-li byla zobrazena dole nevím.Karotka píše:Tak vida, že jde opravdu rychle vyvěsit cedule, namluvit hlášení v metru apod., i když to při pravidelné, dávno dopředu chystané změně nejde.
Mimochodem, jak fungují mastodonti za takové situace? Byl jsem dneska na Plzeňské, ale nějak mě nenapadlo se tam kouknout
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hlaseni v metru bylo pusteno prvne v 9:44 a pak periodicky int.7 minut a pokud se nepletu tak pan mop na mustku byl v 9:52 takze asi zrovna neslysel
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
S tim hlasenim v metru bych byl opatrnej. Acko na mustku bylo zticha, kdezto na becku se vesele troubilo..
- Karotka
- Uživatel
Tak vida, že jde opravdu rychle vyvěsit cedule, namluvit hlášení v metru apod., i když to při pravidelné, dávno dopředu chystané změně nejde.
Mimochodem, jak fungují mastodonti za takové situace? Byl jsem dneska na Plzeňské, ale nějak mě nenapadlo se tam kouknout