Grossák píše:Sparta už zase funguje. Signál jde přes devatero řadičů, takže to nebyla běžná legrace.
Kdyby jel někdo přes Mezi hřbitovy, mrkněte na výzvu do centra. Díky.
Za Spartu díky moc:) Včera dopoledne začala běžet na výbornou. Mezi hřbitovy jsem jel včera 3x. Směrem na NNŽ výzva svítila a volno jsem pokaždé stihnul. V opačném směru tj. na Želivského při ranním výjezdu svítila z dálky výzva a svítilo volno. Potom před čumákem padlo na stůj a výzva zhasla. V tu chvíli stál v opačném směru v zastávce delší dobu jiný vlak a řešilo se tam něco s PČR, tak nevím jestli to mělo nějakou souvislost...
Můžu Tě poprosit o kontrolu SSZ u Bulhara od Hlavního nádraží na Husineckou? Včera při průjezdu podjezdem pod Magistrálou vždy svítilo volno, ale než jsem dojel ke světlům, tak bylo na stůj. Obvykle to volno počká.
A ještě mám jeden dotaz (tedy jestli se nebudeš zlobit 2):) Nevíš, bude se ještě nějak upravovat Olšanské nám DC, aby po odstanicování a následném rozjezdu nepadal většinou signál na SSZ na stůj? A ještě Prašný most? Je pořád v řešení ta chybná detekce bus/tram? Sitauce je tam bohužel stále stejná. Zkrátil se interval 143 a těch busů je tam jak much:( Navíc jezdí na čočky na volno vlevo, které netrvají na rozdíl od odbočovací šipky pro auta příliš dlouho, a tak zbytečně blokují tramvajovou dopravu směrem na Hradčanskou.