Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Pražské autobusy
Kdysi byl článek v DP Kontaktu o lince 174, kde byl líčen podobný problém. Všemožné kolony během odpolední špičky natolik rozhodily jízdní řád, že si pak řidiči BP vybírali dodatečně a ve větším počtu najednou, protože to prostě jinak nešlo. Výsledkem byl samozřejmě dlouhej výpadek spojů... Jak tu linku někdy sleduju cestou do / ze školy, problémy jsou tu stále. A 180 na tom mnohdy není o nic líp 
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
V tech Modranech trebas v nedeli vecer dve vynechany 139ky znamenaji hodinu cucet na zastavce, lidi z toho opravdu nadseny nebyvaj. Kor kdyz kolem lita jeden kloubak za druhym
A nestalo se mi to jednou 
- Damir Holas
- Uživatel
Otázka je, jestli neměli oba dva zrovna bezpečnostní přestávku, to by je asi pak dispečink mohl na trasu poslat těžko. I když samozřejmě chápu, že čekající cestující byli asi dost vytočení...pawel píše:9001: od toho snad máme dispečink, aby poslal jako náhradu jednoho z těch dvou přestávkujících busů, nee?
9001: od toho snad máme dispečink, aby poslal jako náhradu jednoho z těch dvou přestávkujících busů, nee? a krom toho jezdím v tenhle čas pravidelně a vždycky v obratišti stojí jen 1-2 busy 271, z toho jeden pak vyrazí na trasu.
mimochodem nechápu jak můžeš dát za tuhle větu zrovna "
" ... to je fakt napřesdržku. přijď to říct s tímhle úsměvem na tváři lidem na zastávku a uvidíš sám.
mimochodem nechápu jak můžeš dát za tuhle větu zrovna "
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A není to možná tím že ty dva měli přestávku a ten třetí který měl poruchu někde na cestě 
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Neco podobnyho je se mi uz parkrat stalo po vecerech nahore v Modranech, rekord byl 2 vynechany 139ky. Ackoliv z mesta prijizdely, tak zpatky obvykle jezdi jako manipulaky, zazil jsem i 4, ktery projely a frcely dal... 
SorCity? ani název si neuměj vymyslet :))
jinak ve středu kolem 10,40 (nějak jsem od tý doby nestih sem psát) jsem čekal na skalce na 271 a spoj nepřijel, ačkoli ve smyčce stály dva kloubáky označené jako 271. jak se to může stát? řidič se zakecal na cigáru v "bufíku skalka" nebo co?? výsledkem byla nepobírající 154...
jinak ve středu kolem 10,40 (nějak jsem od tý doby nestih sem psát) jsem čekal na skalce na 271 a spoj nepřijel, ačkoli ve smyčce stály dva kloubáky označené jako 271. jak se to může stát? řidič se zakecal na cigáru v "bufíku skalka" nebo co?? výsledkem byla nepobírající 154...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Není-li to jen rýpavá řečnická otázka, tak ano, je tu jediný...Petr píše:Není tady jenom tenhle jediný?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Není tady jenom tenhle jediný?mixik píše:sem konečně jeden odchytl.
- Bobik
- Uživatel
Dneska ráno kolem 6h plápolal modrý Šrotlajner na X-22 na Vypichu ( před výstupní DC, číslo vozu netuším). Plamínky šly z pod motoru a ač řidič cvičil s hasicím přístrojem co to šlo (no spíš mu to chvílema nešlo, nejspíš nefunkční hasičák) tak v jeden okamžik plameny olizovaly zadní okno. Nakonec viditelné plameny uhašeny za pomoci manipulačně okolojedoucího kolegy z DP, vzápětí dorazili hasiči. Co a proč mu chytlo netuším, nicméně přestože to hasiči prolili ještě jednou, po chvíli to mělo tendence zase se rozhořet.
- Damir Holas
- Uživatel
Tož zdravím7036 píše:To vypadá na mou práci.
Jinak, čím to je, že se v poslední době objevují na 107 KB Citybusy? Dnes dokonce v počtu 2 ks. Příprava na garance nebo už Řepy nemají co jinýho vypravit?
To vypadá na mou práci.
- Damir Holas
- Uživatel
Nešotoušil dneska odpoledne (cca 16:10) někdo z přítomných u zastávky Na Petynce směr Vypich? Konkrétně vůz 5808 na 108.
Tak to by sedělo na pana IGBTho (chodí na K-rep) na lince 8.