Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
K víkendovým Petřinám přibyla jedna "inkognito" výluka, a to z Hlaváku na NNŽ (celá sobota a neděle). Zatím se mi dostala do ruky akorát organizace NAD (X9, X55 i X58 pojede DPP), ale důvod a odklony tramvají zjišťuju dál. Případně mě někdo může doplnit hned 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pardon, ale ako nepremával?Brejšín píše:výluka na Senovážném náměstí do 4:00 jenže šrotliner už jaksi nepremával (dokonce už byly snesený i provizorní zastávky)
Myslím, že NAD této výluky měl na starost sám DP (viz můj fotožurnál) a jaké provizorní zastávky máš na mysli? Na Senovážném náměstí ani žádné nebyly (viz můj fotožurnál).
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teda měl jsem včera 19 a vůbec netušim co se tam stalo. Na koleji nic nebylo rozeznat, ani při jízdě přes omezenou rychlost...Štěpán píše:Další noc to nebude. Závada na koleji (nevíte někdo, co tam je?) je pouze na koleji z centra.
tak to jsme se minuli. Ja mel 508-51.
No kdyby přes noc jezdily jen a jen autobusy ušetřilo by se spousty a spousty starostí a spousty a spousty nasranejch lidí. Tož toť můj názor.
Nemůžu vydejchat návrat z Blavy ve 2:20 kdy byla výluka na Senovážném náměstí do 4:00 jenže šrotliner už jaksi nepremával (dokonce už byly snesený i provizorní zastávky) a tak to jistil motolský služebák z karláku s návazností na 508.
Nemůžu vydejchat návrat z Blavy ve 2:20 kdy byla výluka na Senovážném náměstí do 4:00 jenže šrotliner už jaksi nepremával (dokonce už byly snesený i provizorní zastávky) a tak to jistil motolský služebák z karláku s návazností na 508.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na informování prý měli být na místě dispečeřiMF píše:Po několika letech neschopnosti organizace výluk někdo sáhnul po řešení, které se bez problémů aplikovalo létapáně xxlet zpátky. Takže není důvod, aby to nefungovalo i nyní. Mě se třeba líbí ta akce Lazarská - Senovážný. To je dobrý, akorát trochu na první pohled nepřehledné. Chtělo by to asi více zainvestovat do kvalitního informování, protože se ozývali hlasy typu proč jedeme do Lazarský busem, když tu od Václaváku stojí tramvaje. Ten, kdo je neviděl couvat, tak neví, že nepřijeli od Václaváku...
Dnes v noci to bude v kombinaci s výlukou Krejcárku ještě výživnější...
Další noc to nebude. Závada na koleji (nevíte někdo, co tam je?) je pouze na koleji z centra.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A nevíš, zda se nechystá se totéž další noc na opačné koleji?Štěpán píše:Dneska v noci se chystá zajímavá výluka mezi Ohradou a Palmovkou.
Kromě té první 54 na Lehovec, viz můj fotožurnálMF píše:..proč jedeme do Lazarský busem, když tu od Václaváku stojí tramvaje. Ten, kdo je neviděl couvat, tak neví, že nepřijelY od Václaváku...
Štěpán píše:Dneska v noci se chystá zajímavá výluka mezi Ohradou a Palmovkou. Linka 55 ve směru od Palmovky pojede normálně, ale opačným směrem bude jízda probíhat takhle: tramvaj od Biskupcovy odbočí vpravo směr Spojovací, přejede sjezdovou výhybku a pak se bude zpětně pohybovat do protisměru dolů ke Krejcárku a na Palmovku, kde se na horní Palmovce opět otočí do správného směru a na správnou kolej.
Bude to probíhat mezi 0:30 až 4:30, nebo tak nějak.
Po několika letech neschopnosti organizace výluk někdo sáhnul po řešení, které se bez problémů aplikovalo létapáně xxlet zpátky. Takže není důvod, aby to nefungovalo i nyní. Mě se třeba líbí ta akce Lazarská - Senovážný. To je dobrý, akorát trochu na první pohled nepřehledné. Chtělo by to asi více zainvestovat do kvalitního informování, protože se ozývali hlasy typu proč jedeme do Lazarský busem, když tu od Václaváku stojí tramvaje. Ten, kdo je neviděl couvat, tak neví, že nepřijeli od Václaváku...
Dneska v noci se chystá zajímavá výluka mezi Ohradou a Palmovkou. Linka 55 ve směru od Palmovky pojede normálně, ale opačným směrem bude jízda probíhat takhle: tramvaj od Biskupcovy odbočí vpravo směr Spojovací, přejede sjezdovou výhybku a pak se bude zpětně pohybovat do protisměru dolů ke Krejcárku a na Palmovku, kde se na horní Palmovce opět otočí do správného směru a na správnou kolej.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou lidi. Krome dodelavani Trojske se pripravuji kolejnice na rekonstrukci Nadrazni, Plzenske, Spalene. Mela by se delat priprava na Botanickou zahradu je otazkou kdy..
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOp píše:Výměna možná nejdříve o nějakém říjnovém víkendu.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Právě, nás (nejsem tramvaják, jen šotouš) to bavilo, ale cestující to asi moc nepobírali... Chudák jeden pan dispečer měl plno práce s vyhybkama, zpětným pohybem, pozorem, aby někdo nevběhl pod tramku atd. a do toho mu tam paninka začala povídat svůj dojemný příběh, jak už hodinu čeká na svou tramvaj a ta nikde... No nevím kdy začala, viděl jsem jí na zastávce, ještě než jsem se odebral na druhou pozdní večeři na Národní. Půlhodina to musela být určitě, plus něco málo cesta tam a zpět... No řikám, chudák pan dispečer...willyjeff píše:... bavil jsem se každým kolem. Nejlepší je údiv cestujících..
Petr, MOp: teď jde už jenom o to, který říjen
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Výměna možná nejdříve o nějakém říjnovém víkendu.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
On se ten oblouk jen navařuje? Proboha
http://krinek.rajce.idnes.cz/nTram/#DSC00790.jpg