Musím se podělit o lapálie, které jsem dnes zažil či postřehl v provozu NAD X22. Z rána kleknul bus v zastávce Břevnovský klášter dc. Stál tam pak celé dopoledne. Pak měl jiný vůz nehodu při jízdě z kopce okolo Dlabačova. Protože mu to sklouzlo, tak to řidič strhnul vpravo a vzal tedy trochu auto před sebou, jinak by to hrnul všechno. No nic, to se stává i v lepších rodinách, ale... vozidla byla odstavena bokem a při sepisování nehody se jaksi autobus dal do pohybu a naboural dispečerský vůz Hotlinera. Zřejmě fouknul větříček a bus odstavený na ledu se dal do pohybu

Chudák řidič, den před tím si nějak nevšiml na Hládkově tramvaje a orval jí blinkry a sobě taky něco. Ten se ale vyplatí
Dneska dopoledne někde cestou na Strahov uvízl jakýsi náklaďák. Já přijel na Marjánku dc a jel na Královku dc 30! minut a dalších 10 minut objížděl Dlabačov. Přijel jsem na minutu přesně, ale o kolo pozadu. Lidi ale trpělivě seděli, jen pár jich požádalo o výstup. Na tom Dlabačově povídám, že jestli si nechtějí dojít na tramvaj dírou v plotě do smyčky, že já než to objedu, tak oni budou na Malostranský

no tak vystoupili všichni. Včera jsem měl dobrej vozejk, akorát mu nešli ventilátory topení, tekže kosa a trošku tam šli ztuha pedály, takže jsem si připadal jak když jsem šel pochod Praha - Prčice

a ne řídil autobus. Dneska 9511, ten topil krásně, dokonce topila i sedačka, ale s brzdou to už bylo horší. Když se na ní šlo zhurta, tak to táhlo doleva jako sviňa a trošku tam byla i vůle v řízení asi tak o půl otáčky volantu, takže trochu škarpolez - jízda od pangejtu k pangejtu. Docela jsem se divil, že okolo těch aut co parkují v druhé řadě jsem projel bez nehody a jak jsem koukal, tak těch orvaných zrcátek tam bylo dosti

ale aspoň si budou pamatovat, že parkovat kde se jim namane se nemá.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.