Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Peter
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
509 není určena k obsluze Chodova ani Jižního Města, ale primárně k obsluze Sídl. Na Košíku a části Malešic, které to měly k tramvaji pěšmo docela daleko. Chápat jí jako posilu k 505/511 je chyba, to není vůbec její účel. A na Chodov nejede, kvůli obch. centru
, ale kvůli zajištění obsluhy okolí zastávek Brodského - Benkova. Zrušení přestupního bodu Dědinova mi nepřijde jako zásadní krok zpět, neb se dá v pohodě přestoupit mezi 505/511 obousměrně na Hájích.
To máš pravdu, nebydlí. Čekačka na Dědinový je dobrá. Občas jsem jí taky využívám, když mi ujede 505Proxy píše:Koukám, že nikdo z pánů na Ropidu nebydlí na Jižním Městě nebo nedojíždí na směnu do Depa KačerovSám jsem byl překvapen kolik místních i kolegů využívá přestupní bod Dědinova, který byl nyní poslán do kytek
Ostatně na Jižním Město pojedou tři noční autobusové linky, které zde ovšem nemají jediný přestupní bod. Zvláště nechápu ukončení 509 na Chodově bez návaznosti na cokoliv okolo. Do obchodního centra v noci nikdo nejezdí, na metro se také přestoupit nedá, poliklinika také v noci nefunguje - vysokoškolský kolejní areál, který by mohl generovat nějaké noční cestující je ještě o několik stanic dál
Jinak konečně někoho napadlo přivést 510 z letiště rovnou do centra, takže se alespoň malinko uleví 51
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že nikdo z pánů na Ropidu nebydlí na Jižním Městě nebo nedojíždí na směnu do Depa Kačerovjara vedle píše:Dostal se mi návrh od záři. A koukám, že je velmi zajímavě přepracovaná noční doprava vedení autobusů. Například pro mě dlouho nepochopitelné chybějicí spojení Motol(řepy)-dejvice v noci bude konečně vyřešeno a bus 502 od Suchdola je prodloužen do Stodulek. A 510 místo toho pojede od Letiště z Vypichu až do ModřanNo zaří bude asi velkým měsícem změn.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
NENE to není ono. Ani na stránky 4021 nekoukám.martyn píše:Mlho, Mlho... Nevypadal ten plánek nějak takhle?jara vedle píše:Dostal se mi návrh od záři. A koukám, že je velmi zajímavě přepracovaná noční doprava vedení autobusů. Například pro mě dlouho nepochopitelné chybějicí spojení Motol(řepy)-dejvice v noci bude konečně vyřešeno a bus 502 od Suchdola je prodloužen do Stodulek. A 510 místo toho pojede od Letiště z Vypichu až do ModřanNo zaří bude asi velkým měsícem změn.
![]()
(za kvalitu prosím nekamenovat, rozlišení je limitováno povolenou velikostí přílohy)
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mlho, Mlho... Nevypadal ten plánek nějak takhle?jara vedle píše:Dostal se mi návrh od záři. A koukám, že je velmi zajímavě přepracovaná noční doprava vedení autobusů. Například pro mě dlouho nepochopitelné chybějicí spojení Motol(řepy)-dejvice v noci bude konečně vyřešeno a bus 502 od Suchdola je prodloužen do Stodulek. A 510 místo toho pojede od Letiště z Vypichu až do ModřanNo zaří bude asi velkým měsícem změn.
(za kvalitu prosím nekamenovat, rozlišení je limitováno povolenou velikostí přílohy)
-
Peter
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě informace pro ty, kteří nesledují pravidelné aktualizace na webu uživatele 4021. Se 134 přes Habrovou to vypadá všelijak (tedy nevypadá zatím vůbec), problémy se stavem a průjezdností komunikací. Proto vytvořil ROPID pro obsluhu Habrové a přilehlé obasti následující bastl :
234 : Želivského - Habrová (ve špičce po 20)
155 : spoje které jedou na Rektorskou jsou přes zastávku Malešická stráň prodlouženy na Habrovou
234 : Želivského - Habrová (ve špičce po 20)
155 : spoje které jedou na Rektorskou jsou přes zastávku Malešická stráň prodlouženy na Habrovou
Ty nákupní linky prostě omezil Hotliner protože chtěli obchodní centra míň platit.
A to OCL ano, jezdí tam jen jeden autobus aniž by to někoho zajímalo...
A to OCL ano, jezdí tam jen jeden autobus aniž by to někoho zajímalo...
A co OCL ? Jízdní řád zůstal nezměněn, ale údajně má jezdit pouze jeden bus místo dvou.Damir Holas píše:Zaregistrovali jste omezení některých nákupních linek, které jezdí Hotliner? Náhodou jsem koukal na jízdní řády a nestačil se divitOsekání se dočkala linka Europark - Háje a v dopoledních hodinách jsou omezeny i linky k Ikea Černý Most a ke Globusu Zličín... Že by drahá nafta?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Zaregistrovali jste omezení některých nákupních linek, které jezdí Hotliner? Náhodou jsem koukal na jízdní řády a nestačil se divit
Osekání se dočkala linka Europark - Háje a v dopoledních hodinách jsou omezeny i linky k Ikea Černý Most a ke Globusu Zličín... Že by drahá nafta?
-
Markus
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tajně jsem doufal že se od září dočkáme prvních metrobusů nebo alespoň takových busů kde je dostatek míst k stání a jsou tak schopné zvládat přetížené linky.
Takže další jisté novinky (řekl bych, že to ale není konec a budou přibývat další změny): http://pidservis.ic.cz/report.php?no=511&style=standard
-
adesnaj
110 ruší se krátké spoje
134 v severní části trasy jede přes Staré Letňany a Ke Stadionu do Miškovic, int. 12-30-15/30-30/30-30/30
140 změna JŘ
151 prodloužena do Čakovic (mimo PD 6-20 jen polovina spojů po 60ti)
166 krátké spoje ještě víc zkráceny k Avii
183 v sedle a večer v PD celá k Nádr.Hostík (sedlo po 15ti a večer v PD nově po 20ti)
186 int. 7,5-15-10/15-15/20-15/20
195 jede na Sídliště Čakovice
210 zrušena
233 zrušena
259 změna JŘ
280 platí že zrušena
302 přes Ctěnice a do Přezletic platí též
554 taktéž platí (Vinoř-Satalice)
134 v severní části trasy jede přes Staré Letňany a Ke Stadionu do Miškovic, int. 12-30-15/30-30/30-30/30
140 změna JŘ
151 prodloužena do Čakovic (mimo PD 6-20 jen polovina spojů po 60ti)
166 krátké spoje ještě víc zkráceny k Avii
183 v sedle a večer v PD celá k Nádr.Hostík (sedlo po 15ti a večer v PD nově po 20ti)
186 int. 7,5-15-10/15-15/20-15/20
195 jede na Sídliště Čakovice
210 zrušena
233 zrušena
259 změna JŘ
280 platí že zrušena
302 přes Ctěnice a do Přezletic platí též
554 taktéž platí (Vinoř-Satalice)
- Damir Holas
- Uživatel
Pro případné fotiče: na 176/3 byl dnes okolo desáté dopoledne viděn vůz 5292 
No to ale nemohli, Horkej se nechtěl prodat kompletně, jezdí nákupní a NAD linky a někde něco mít musí.Damir Holas píše:Aha, díky4021 píše:Štěpánek bude jezdit 302. Connex jí sám nechce, páč je moc daleko pro něj.Ovšem mám pocit, že pro Connex je trošku z ruky celá ta oblast tam nahoře
Jó, kdyby tenkrát Hoťáska koupili se vším všudy, mohli mít areál v ulici Ke Klíčovu...
- Damir Holas
- Uživatel
Aha, díky4021 píše:Štěpánek bude jezdit 302. Connex jí sám nechce, páč je moc daleko pro něj.