Martine, Tvoje úsilí je na svatozář

Já měl včera 13 a s kličkou jsem šel na Vinohradských hřbitovech, bo mi to sebral protivlak a na Želvě ZC jsem šel 3x. Jednou za 26, podruhé za 5 jež střídala a mistr nepochopil, že se musí navolit, když mu při štelování kabiny uteklo volno, takže jsem šel za ním, navolil ho, odjel, pak jsem si popojel a ještě šel navolit sebe

5 minut jak fík. Jen jsem už neměl sílu psát. To jen že jsi začal a sedím u plnohodnotné klávesnice, tak to trochu rozvádím. Těm blikačům držím palce i na nohou, protože to by mohl být průlom. Zrovna dneska se mě kamarád (jezdící do práce Ořechovka-Hradčanská a dále =MA=) ptal, co mají znamenat všude ty semafory přes koleje a že mu to kolikrát nadělí i nějakou minutku, díky které třeba nestihne metro... Tak jsem mu řekl, že čekáme na zázrak
Jinak jedno SSZ přes koleje je potmě, ale nebudu říkat kde, aby to náhodou honem neběžel někdo spravit, ale potěšilo, modří si najdou
Ještě upřesním tu
Bělehradskou-blízký přihlašovák plní momentálně funkci odhlašovací. To je podle mne nejjasnější specifikace závady, z toho pak plynou ostatní problémy.