jaks na to přišel?MOp píše:[offtopic] Držko, ty už chováš? [/offtopic]zastavaman píše:... s kočárkem je to po změně trasy rychlý a pohodlný spoj do centra
...
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
[offtopic] Držko, ty už chováš? [/offtopic]zastavaman píše:... s kočárkem je to po změně trasy rychlý a pohodlný spoj do centra
...
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
že by tam konečně nasadili něco kloubovýho? a že by s tim nějak souvisela ta úprava křižovatky prvního pluku/křižíkova? v tom případě ale doufám, že tam nechaj ty NP garance v sopučasném počtu, s kočárkem je to po změně trasy rychlý a pohodlný spoj do centraAbsolut píše:Na a-133 se bude hodit jiné čtyřdveřové vozidlo.
jinak právě mám na sor na 133 taky vcelku smůlu (když sem s nim jel poprvý, řikal jsem si já hlupák, že mám štěstí
Re: [OT] Pražské autobusy
Tak přemýšlím, jak by se označovalo letadlo?Absolut píše:a-133
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Absolut
- Moderátor
Na a-133 se bude hodit jiné čtyřdveřové vozidlo.
Zhoršující se jízdní vlastnosti ? Když jsem s ním jel poprvé, měl jsem pocit výbroný. Obecně ale mám takový pocit, že se stav většiny SORů (nejen u DPP) zhoršuje rychlej než u jiných značek.Absolut píše: Ale jako cestující na a-133 už s ním mám docela dost najeto a tam už je pocit horší.
Jinak u SORu vítám 4 dveře, třeba právě na a-133 se docela hodí.
- Absolut
- Moderátor
To je věc vkusu a názoru. Mě se SOR BN12 zvenku hodně líbí. Ale jako cestující na a-133 už s ním mám docela dost najeto a tam už je pocit horší.
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to se máme na co těšit... když se podivám na NP iveco, tak cejtim, že ho zvenku navrhoval (kdysi, eště jako renault) někdo, kdo měl vkus (o vnitřku nemluvim)... NP sor je děsběs
- Absolut
- Moderátor
Právě zrušením té soutěže se dočkáme dalších půjčených autobusů, mluví se o 20-40 kusech pravděpodobně značky SOR.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Jo jo, taky jsem to zaslechlPrimolevy píše:Pokud mě paměť neklame, tak výrobu autobusů do SORu přinesli lidé, kteří dříve pracovali v Karose.
Pokud mě paměť neklame, tak výrobu autobusů do SORu přinesli lidé, kteří dříve pracovali v Karose.Jabberwocky píše:Mimochodem, když mluvíte o SORu, nedávno jsem jedním jel a hrozně mi uvnitř připomíná právě staré karosy - umakart, použité prvky (lišty, světla na schodech u dveří atd.) Není to nějaký klon starých karos? I ten zadek autobusu je starokarosí...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Mimochodem, když mluvíte o SORu, nedávno jsem jedním jel a hrozně mi uvnitř připomíná právě staré karosy - umakart, použité prvky (lišty, světla na schodech u dveří atd.) Není to nějaký klon starých karos? I ten zadek autobusu je starokarosí...
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jen ne sor, poslední dobou jsem na něj měl to štěstí dost často a je to děs běs...Primolevy píše:Takže výběrové řízení vyhrál s velkou pravděpodobností někdo jiný než Karosa (Iveco), že by SORRadek píše:ÚOHS šetří tendr na nové autobusy pro DP Praha
http://www.ceskenoviny.cz/domov/praha/i ... ?id=322087Karosa má v DPP stále loajální lidi, kteří jí dali echo jak to vypadá a ta ještě před oficiálním vyhlášením výsledků raději podala stížnost k ÚOHS
Takže výběrové řízení vyhrál s velkou pravděpodobností někdo jiný než Karosa (Iveco), že by SORRadek píše:ÚOHS šetří tendr na nové autobusy pro DP Praha
http://www.ceskenoviny.cz/domov/praha/i ... ?id=322087