Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
PROBOHA
To vůbec nechci, já chci těch 27 linek. Já nechci málo linek, zase budou díry v číslování a je to neestetické. Vždyť to krásně vyhovuje. Aspoň si v 16 sednu když jedo do Nádraží Braník. Vždyť tu zástavku úplně tím degradujete, tomu se musí zabránit stůj co stůj!!!!! 19linek fakt je málo, trak to nechci. NENENENENE.
-
MOp
moc si pozor nedaval co? je to trosku jinak, ale presto celkem spravneProxy píše: Linka: Vápenka - Kotlářka nebude, na Kotlářku totiž pojede linka <PHP ERROR>, na Spořilov pojedou <PHP ERROR>.
Nejvíc mne překvapila trasa linky 15, která pojede z <PHP ERROR> na <PHP ERROR>, kde bude proložena s linkou <PHP ERROR>.
-
KM
Ani to nečekej. Chichichi. Místo do kartografie jsi vlezl do obchodu se sci-fi. Tak zpátky nastromy a znova.Proxy píše:1/ Linka: Vápenka - Kotlářka nebude, na Kotlářku totiž pojede linka <PHP ERROR>, na Spořilov pojedou <PHP ERROR>.
Nejvíc mne překvapila trasa linky 15, která pojede z <PHP ERROR> na <PHP ERROR>, kde bude proložena s linkou <PHP ERROR>. To bych vážně nečekal :mrgreen:
-
KM
Tak ani ten konec roku to nebude. No a metro do Hostivaře bude mít vliv na linkové vedení tramvají asi jako metro na Ládví, a to obě stanice metra C jsou aspoň napojeny na spoustu linek, zatímco tady bude max. 1 a to se s tím těžko něco dělá. Tak to vidím tak, že v nejlepším případě vyměněj 7 za 11 což se s oblibou dělá - nic to nestojí a lidi maj pocit že se něco děje. 
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1/ Linka: Vápenka - Kotlářka nebude, na Kotlářku totiž pojede linka <PHP ERROR>, na Spořilov pojedou <PHP ERROR>.9001 píše:Roztržená devítka. To může být zajímavé.Takže normálně Sídliště Řepy - Spojovací. A ta druhá by mohla být Vápenka - Kotlářka.
Kdy se rozjede metro do Hostivaře?
Nejvíc mne překvapila trasa linky 15, která pojede z <PHP ERROR> na <PHP ERROR>, kde bude proložena s linkou <PHP ERROR>. To bych vážně nečekal :mrgreen:
2/ Metro do Hostivaře bude cca na jaře příštího roku.
-
KM
9001: Je pravda, že teď je průměrný interval 4-10-16 necelé 3 minuty, můj v krajní variantě by byl 6 minut, takže asi 4 opravdu zachovat ve špičky. Protože v so-ne je prům.int 5 minut, z toho ale 2x sólo, čili 7,5 a to úprava na 10 bude optimální. Odborníci by ale měli vědět, není li to tak, že jede narvaná 10, za ní poloprázdná 4 a za ní prázná 16 a pak 6 minut nic. To ale nevím.
-
KM
Uvidíme. Ale tohle je cesta spíš, než udržovat 16 (a 4 a pár dalších vzduchovozičů, které jsou jen proto, kdyby někdo chtěl jet nějakou hodně nepravděpodobnou trasu, aby jí měl bez přestupů). Prostě brněnský model-méně linek, menší intervaly.9001 píše:[
Není 21 do dvojic trochu moc. Vždyť z Levského na Polikliniku Modřany se vozí většinou jen vzduch.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Není 21 do dvojic trochu moc. Vždyť z Levského na Polikliniku Modřany se vozí většinou jen vzduch.KM píše:21 bude taky 6/8/10 ve dvojicích, netřeba tedy posilovat šestnáctkou. 1 a 9 taky tak, tudíž ani ta Spojovací nebude trpět.9001 píše:Tu 16 bych nechal, protože posiluje nejen 10,ale i 3,17(Modřany) a 1,9 (na Spojovocí)Fakt je když by byla 10 v intervalu 6min,tak linka 4 postrádá význam.
Pozor, je to jen úvaha.
-
KM
21 bude taky 6/8/10 ve dvojicích, netřeba tedy posilovat šestnáctkou. 1 a 9 taky tak, tudíž ani ta Spojovací nebude trpět.9001 píše:Tu 16 bych nechal, protože posiluje nejen 10,ale i 3,17(Modřany) a 1,9 (na Spojovocí)Fakt je když by byla 10 v intervalu 6min,tak linka 4 postrádá význam.
Pozor, je to jen úvaha.
-
KM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne se nic nezměnilo, termín připravovaných změn je stále k otevření stanice metra v depu Hostivař.radek31 píše:asi se budeš divitKM píše:A navíc, ony to žádné převratné změny nebudou, že.
od 1.9. to samozřejmě nebude (mluvilo se o konci roku, ale nevím jak je to teď)
Na Ropidu prý kolují dva návrhy:
1/ 27 linek: roztržená devítkou, oslabené Řepy, atd.
2/ 19 linek: drtivá většina ve dvojicích, zkrácení špičkového intervalu na 6 minut.
Víc prozradit nesmím