Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
165 s Connex Praha ... to má dost často, ale ted nevím jaký vůz, něco mi říká že 1270/1272 ?
Zajímavé, ale je to důvod psát červeně? Já jsem například viděl 165 Connex Praha s.r.o. a Absolut dokonce 165 Náhradní doprava...
- Absolut
- Moderátor
No a?
Po Praze krouží maximálně devět autíček, z toho 39 je určena pro vnitřní část města, 37 a 38 jsou v záloze. Rozdělení zbytku do oblastí neznám.Damir Holas píše:Neví někdo, kolik po Praze krouží dispečerských autiček a jak mají přidělené oblasti? Vzhledem k názvu tohoto vlákna mám samozřejmě na müssli autobusové dispečery
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nejlepší jsou borci, co se přihulákaj za stanicující tramvaj a nechaj to zapnutý, přičemž je jasný, že ta tramvaj jim nikam neuhne.jara píše:No soukromé sanitky to dělají běžně. To si člověk stojí na I.P.Pavlova a od Míráku jede sanitka najednou začne houkat a zapne MM, houká i mezi tramvajema na zastávce a když projede tak to lupne na magistrálu a přestane houkat a vypne MM. Určitě někam rychle pospíchala a kvůli tramvajím nemohla..... Tak proč by si to nemohl jednou vyzkoušet dispečer
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No soukromé sanitky to dělají běžně. To si člověk stojí na I.P.Pavlova a od Míráku jede sanitka najednou začne houkat a zapne MM, houká i mezi tramvajema na zastávce a když projede tak to lupne na magistrálu a přestane houkat a vypne MM. Určitě někam rychle pospíchala a kvůli tramvajím nemohlaŠtěpán píše:Jestli u autobusů používají stejný systém jako na tramvajích, tak se to hned ukázalo na obrazovce na sále dispečinku, takže bych to neřešil. Každopádně se o tom někdo nadřízenej dozvěděl.
Jestli u autobusů používají stejný systém jako na tramvajích, tak se to hned ukázalo na obrazovce na sále dispečinku, takže bych to neřešil. Každopádně se o tom někdo nadřízenej dozvěděl.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Máš s tím problém? Když bonzujete policajty, normální řidiče to je ok ,ale jakmile se sáhne do vlastní řad tak to bolídemon píše:Jojo, teplej bonz je to nejlepší...Sirka píše:...
Číslo občanky jsi nezjistil ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, teplej bonz je to nejlepší...Sirka píše:...
Číslo občanky jsi nezjistil ?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to velice podobné, jak tady MF vypočítával oblasti pro tramvaje - ve všední dny jsou oblasti menší a o víkendu větší, např. ve všední dny je západ rozdělen na tři díly, ale o víkendu je to jen jedna...Damir Holas píše:Neví někdo, kolik po Praze krouží dispečerských autiček a jak mají přidělené oblasti? Vzhledem k názvu tohoto vlákna mám samozřejmě na müssli autobusové dispečery
část toho seznamu někde mám a vyšetrachám do víkendu, pokud mne někdo nepředběhne
Nevim, předpokládám, že číslo začíná vždy trojkou, ale s těmi oblastmi to bude složitější - např. KGX 36 vídám všude možně... Ale přihodím jeden zážitek ze včera - kolem 10.30 se v Kauflandu Stodůlky vyskytla dvojice (muž+žena) dispečerů z 39(?), co jsem viděl, tak brali 10 litrů mlíka (na osvěženíDamir Holas píše:Neví někdo, kolik po Praze krouží dispečerských autiček a jak mají přidělené oblasti? Vzhledem k názvu tohoto vlákna mám samozřejmě na müssli autobusové dispečery
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Neví někdo, kolik po Praze krouží dispečerských autiček a jak mají přidělené oblasti? Vzhledem k názvu tohoto vlákna mám samozřejmě na müssli autobusové dispečery 
Takže dnešní nová 1097 :
http://mhd.okamzite.eu/P6060016.jpg
Také dneska Connex vypravil na 341 1063
Ale luxus byl ten, že v tý Karose C734 byli hned u prvních dveří jen napravo od řidiče, sedačky z LC 73x, takže jsem si projel 341 v "lehátku"
Řidič na mě koukal, jako co s tou sedačkou dělám
a pak divně koukal že si tam ležim 
http://mhd.okamzite.eu/P6060016.jpg
Také dneska Connex vypravil na 341 1063
Ale luxus byl ten, že v tý Karose C734 byli hned u prvních dveří jen napravo od řidiče, sedačky z LC 73x, takže jsem si projel 341 v "lehátku"
Řidič na mě koukal, jako co s tou sedačkou dělám
Další muzejní noc je za rohem:
info, jízdní řády atd: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=493&style=standard
info, jízdní řády atd: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=493&style=standard