13 - Sídl. Barrandov - Anděl - Sídl. Řepy (to by si možná zasloužilo i 2×T3, provoz ve špičkách)
vykompenzováno
- 12/20 trvale Smíchovské nádraží
- 7 trvale na Kotlářku
(možná zkrátit i 4)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Říká se tomu zmoudření a smíření se s realitouMartin Šubrt píše:[Vidíš, i já pečlivě pracuju na zavedení tvých minibusíků a nestahuju se do ulity a nekopu kolem sebe, když mi zatím neprošly tramvajky.
Taky jsem z toho moudrej nebyl, s šéfem odboru dopravy a místostarostou jsme řešili úplně něco jiného. Aby to bylo funkční a užitečné a ne přehnané. A počet busů byl v řádu 5 - 10 maximálně, na Václavák podélně si to odbor dopravy P1 nepřál atd. Tohle, co bylo v novinách je hrozná kravina, naštěstí teprve k diskusiKM píše:MŠ: Viděl, ale moc moudrej jsem z toho nebyl. Teď jsem tamtudy nedávno chodil a konstatoval jsem, že by se muselo změnit hodně jednosměrek a překopat pár prahů aby to šlo smysluplně zavést.
V pohodě, taky mám občas tendenci ti vykat, protože jsi pro mě tak výrazná oponentská autoritaKM píše:MŠ: No jen aby se neukázalo, že by na to stačily dva minibusíky.![]()
(jo, to moje v předchozím příspěvku vykání byl překlep, pozoruji, že se mi to občas děje...)
Všechny tyto možnosti jsou rovnocenné a každá je vhodná pro určitý směr. Dohromady pak tvoří docela slušnou nabídku možností. Ještě se taky dá jít pěšky. A zapomněls na 135 se TŘEMI zastávkami. Španělská je NA metru, o tom není pochyb. Zbytečně to dramatizuješ, ono je to tam skutečně všechno na pěší docházku a ne na soupravy 2xT3 co 8 minut a obrovské investice.Martin Šubrt píše:[Ještě dodatek, na Vinohradské od Šumavské po Španělskou je metro kde? A tramvaj jede kam? Místní obsluhu chápete jak? Že si zajedu na Jiřák a do metra, či dojdu do strašně hluboký díry na Míráku, nebo se proběhnu spletí podchodů u Muzea?
Ještě dodatek, na Vinohradské od Šumavské po Španělskou je metro kde? A tramvaj jede kam? Místní obsluhu chápete jak? Že si zajedu na Jiřák a do metra, či dojdu do strašně hluboký díry na Míráku, nebo se proběhnu spletí podchodů u Muzea?KM píše:ad MŠ: Vy pořád nějak nechápete tu úlohu tramvají: MÍSTNÍ DOPRAVA! Pro transvinohradské, nebo dokonce meziobvodní cesty je tam metro. METRO! Že vy jste měl ve škole nějakou starou učebnici?
Místní obsluha může ale klidně vzniknout i díky dobře navržené síti linek, které zároveň místo obslouží a zároveň spojí s dalšímKM píše:ad MŠ: Vy pořád nějak nechápete tu úlohu tramvají: MÍSTNÍ DOPRAVA! Pro transvinohradské, nebo dokonce meziobvodní cesty je tam metro. METRO! Že vy jste měl ve škole nějakou starou učebnici?