A to jeftě platí? Když je to od 3.2.2003?!Pajda píše:Tohle je hrůza. Polovinu doby co je tramvaj venku z vozovny jde na a zetramvajak píše:Dovolím si trošičku odbočit - nenašel jsem samostatný téma Jízdní řády a nechce se mi zakládat...
Posuďte sami: šli byste do práce na takovouto směnu? (ranní šejdr, další komentář asi není třeba.)
své linky. Vyhozené peníze.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Kočí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je hrůza. Polovinu doby co je tramvaj venku z vozovny jde na a zetramvajak píše:Dovolím si trošičku odbočit - nenašel jsem samostatný téma Jízdní řády a nechce se mi zakládat...
Posuďte sami: šli byste do práce na takovouto směnu? (ranní šejdr, další komentář asi není třeba.)
své linky. Vyhozené peníze.
-
kocour
-
Martin
Tohle ještě nic není... Když ještě linka 2 jezdila v sedle v intervalu 20 minut, tak ranní část jednoho/dvou šejdrů byla tvořena výkonem: Depo Vokovice-Petřiny-Depo Vokovice s dobou směny cca 1 hodina 20 minut (s přípravou). Řidiči od Kladna nebo Slaného byli "šťastní jak blechy", když tohle dostali 
-
MOp
-
KM
1) No ten Stross a Vltavská jsou přeci jen už dál od sebe. Tady mi překvapivě nějak souběh nevadí, na rozdíl od Sokolovské...Proxy píše:[ neměl by si nikdo dělat nárok na duplicitní tramvajovou linku Sídl. Ďáblice - Štross. nám. (Vyhlídkové jízdy nechť jsou za příplatek)
Tramvajak: Předpokládám, žes řidič z Pankráce a linku 13 jsi již párkrát měl, pak doufám víš, že zbytečná není. Naopak by podle mne měla být protažena k Andělu, což by šlo bez navýšení vypravení.
9001: :mrgreen: Co kdybychom také d-24 někam zkrátili, aby se ušetřili KTéčka pro linku 1, která by posílila pětadvacítku
2) Ano, to je přesně ono - tomu kdo vymyslel vypravení 13 z Pankráce (pokud to není nějaký zbytek po noční nebo přejezd z/na 6) bych ty cesty těch vozů z vozovny na trať strhnul z platu.
3) No, nakonec je tam ta 24 asi nejvhodnější, zdá se, že nouze o KT není, tak co.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- spojení Ortenu a Bulovky jsem zachoval pomocí d-12. Ikdyž si myslím, že toto spojení by měla obstarávat a-210 závlekem.KM píše:my obyčejní blbci víme, že 15 jezdí tak jak jezdí, aby 1) propojila celou P7, 2) lidi z Orteňáku dojeli na Bulovku, 3) rychle propojila P6 s Holešovickým nádražím a okolím a za 4) šetří se jeden vůz na koncových úsecích na BH a v normálním provozu i k vozovně Kobylisy, což je odvěký sen DP, ...
Dvě linky na Trojské nejsou kvůli Trojské ale kvůli Kobylisům a Ďáblicím. Tam bych teda nerušil nic ani já.
- moje d-15 zachovává spojení Holešovického nádraží a Prahy 6, navíc zrychluje spojení P6 a Kobylis
- Koncové úseky zústávají jako dnes
- Pokud vím, tak do Ďáblic dnes z Trojské nejezdí ani jedna tramvajová linka. Nehledě na to, že pokud existuje linka metra v relaci Vltavská - Ládví, neměl by si nikdo dělat nárok na duplicitní tramvajovou linku Sídl. Ďáblice - Štross. nám. (Vyhlídkové jízdy nechť jsou za příplatek)
Tramvajak: Předpokládám, žes řidič z Pankráce a linku 13 jsi již párkrát měl, pak doufám víš, že zbytečná není. Naopak by podle mne měla být protažena k Andělu, což by šlo bez navýšení vypravení.
9001: :mrgreen: Co kdybychom také d-24 někam zkrátili, aby se ušetřili KTéčka pro linku 1, která by posílila pětadvacítku
-
KM
To už je tuším 4-5 (5 nepobírá) - pokud vím, někde ty stupně jsou vypsány i s definicí. Ale to prostě je jen o tom, že ty lidi se neuměj setřást. Já na tý Letný bydlím a vidím plnou tramvaj a když rozhrnu ty lenochy u dveří, tak ve voze je místo. Na 25 je max 3, výjimečně 4 a to ještě jen v části trasy. To na druhý vůz prostě není v dnešní době.Štěpán píše:KM: A jaký stupeň obsazenosti je, pokud lidé musí stát na schodech, protože jinde není místo? Takhle totiž 25 jezdí, pokud před ní nejede nějaká zpožděná 1ka nebo 3ka. Jinak jsou proklady myslím přibližně 3 minuty a právě při tomhle stavu je 25 narvaná.
Jojo, 135 v roce 1977 bych ti přál.
No kdyžs nepochopil 13, to bys teprve těžce chápal 2,20,23,14,15 z dob okolo 1980
-
Štěpán
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
důležité info: JÁ NECHCI 13, ALE X-koKM píše:A kdo bude budit Proxyho? Když podle popisu jeho nočního života ho budí zřejmě první 549001 píše:[
Peníze by se našly,kdyby se chtělo. Zrušte linku 13 a částečně se pníze na X dostanou.![]()
Vážněji - naopak - zrušte zajíždění 20 a 12 na Barr. a zaveďte 13 v soupravách a polovičním intervalu. Odveze se totéž a ještě se ušetří.
A ještě jinak - Praha prostě CHCE platit 13 a NECHCE platit X.
linku 13 jsem nikdy nepochopil.
měnit linky na barr 13 za 12 je ujeťárna!