Preference / antipreference MHD

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Preference / antipreference MHD

Příspěvek od Karosák » 13.8.2013 11:27

Ráno dobrý, ale byl to jeden průjezd, tram přede mnou i proti, takže bych zatím ne =D>
A momentalne na Palachove namesti rizen provoz jen pomoci DZ, dale stale nefunkcni pref. Veletrzni ZC, Kostelni se jevi rozhozena-mimo koordinaci a nespolupracuje prilis ani namesti Curieovych ZC-vzdy me nachalo vystat za obloukem a jak na potvoru jela od Frantisku 207 :-(
Vecerni edit: vyse zminene pri 3 kolech odpoledni 17, takze to chce vice postrehu. Dvorce DC v Pa a dnes v poradku, pro zmenu vsak nesviti stromecek na Vodarne DC, projel jsem, ale proti jel take vlak, tudiz nevim, jestli jen nesviti stromecek, nebo se nenavoluje. A jeste jeden postreh ze vcera-stromecek Odboru ZC neblika pred stuj, coz vzhledem k tomu, ze je zde jeho jedine poslani shledavam jako vadu na krase :-P

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 13.8.2013 0:19

Karosák píše:Na Malostranském nám. ZC nenavoluje kontakt do splítky při vjezdu do zastávky. Musí se odstanicovat a sklouznout k čočkám, pak to padá svižně. Prý hlášeno a závada většího rozsahu je v řešení...
viz můj příspěvek z 31.7. Evidentně na to nikdo furt nesáhnul

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 12.8.2013 17:32

Na Malostranském nám. ZC nenavoluje kontakt do splítky při vjezdu do zastávky. Musí se odstanicovat a sklouznout k čočkám, pak to padá svižně. Prý hlášeno a závada většího rozsahu je v řešení...

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 31.7.2013 23:55

Na těch Dvorcích je nějakej divnej cyklus či co, udělaly mi to taky. Většinou než přechroustám vexle do smyčky a stihnu se rozjet, tak mi to uteče, občas to i počká. No a občas to "počká" do chvíle, kdy už jsi za horizontem událostí a nezbývá než hodit korunou jestli magnety/projet bude menší průsešvih.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 31.7.2013 23:47

Hustej matroš, koukám :-( Já bych měl jeden pozitivní postřeh-v úterý mi přišlo, že na nám. Curieových byl upraven sled fází ve prospěch vlaků z mostu, bo dřív se dalo celé volno prostát za odbočujícím IAD k Františku, který nemohlpro proud aut od Pařížské odbočit. Nyní je od mostu zelená+volno+vyklizovací šipka ;-) Dále pak pevný cyklus na Palachově nám. se mi jeví jako user friendly. Cyklus je přiměřené délky a průjezd bez většího zdržení.
Naopak levárnu mi provedly Dvorce DC, nepočkaly. Jednou jentak, podruhé shodilo na stůj po odjezdu vlaku ze zastávky ZC. Pokaždé bylo nutno zastavit a vyčkat kolizní fázi z Jeremenkovy :-(

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 31.7.2013 21:37

Bobik: To jsem tu taky psal, ale za mě to bylo více user friendly pro tramvaj, protože volno to pouštělo normálně přímo, ale autem z vedlejší si to musel stihnout za blikačky, protože jinak svítila červená.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 31.7.2013 21:07

chemik píše:Ví někdo, co je se SSZ u malostranské splítky?
Uplynula záruční doba na program? :D
Jo, něco podobného jsem zažil u SSZ Kohinor, i když ve tři ráno mi to moc k smíchu nepřišlo. SSZ fungovalo, 55 přede mnou to trošku podusilo, pak krátký volno, takže jsem jako 2. už projet nestihnul, pak to podusilo mě a přešlo na blikání. :roll:

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 31.7.2013 19:32

Ví někdo, co je se SSZ u malosteranské splítky? Ve směru od Malostranského náměstí k Malostranské se mě dnes nepodařilo přihlásit se tou první brnkačkou v zastávce, ale až tou druhou hned za sloupkem. Po třetím průjezdu hlášeno PDT, kde mi bylo sděleno, že se o problému ví, ale jeho řešení je komplikované, neboť je to problém celého semaforu a že prej dokonce když už je program křižovatky v koncích, rozbliká se na oranžovo. Vím o několika případech, kdy splítka nepustila delší dobu tramvaj ani z jedné strany, ač byly obě přihlášené...

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 27.7.2013 13:01

Blblo to i v noci. Část noci to šlo na blikačku, část se snažilo o nějakej provoz, ale sekalo se to a padalo do blikaček.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 26.7.2013 22:26

Dnes večer asi přeskočilo SSZ Kohinoor. Vždy když měla být zelená z vedlejší, křižovatka se hodila na blikačku, ale pak hned zpátky do plného provozu...

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 25.7.2013 9:24

V NE jsem měl 5 kol na 11 a SSZ Italská DC mě padlo několikrát kousek před vozem, tam to přitom celkem vydatně čekalo. Umělo to i auta červenou a volno pro nás.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 25.7.2013 7:48

DĚKUJI NASTOTISÍCKRÁT NEZNÁMÉMU DOBRODINCI. "Zlobivé" SSZ Obora Hvězda vypnuto. 3x hurá. =D>
chemik píše:
Grossák píše:Máte někdo nějakou zkušenost s SSZ Čs. Exilu - Generála Šišky v nočním režimu? Zatím nikdo závadu nenašel, takže je třeba další poznatky. Díky.
mam s tim dobrou zkušenost, padá do jízdy. Akorát jednou jsem dneska musel přibrzdit na 40 aby to padlo
Co jsem měl možnost to párkrát projet, tak ZC padá do jízdy, DC je pomalejší, ale padne, ovšem někdy mě DC nechalo vykysat. Nevim proč (navoleno bylo). Poslední dobou (cca týden) nezpozorováno.

chemik
Uživatel

Příspěvek od chemik » 25.7.2013 3:02

Grossák píše:Máte někdo nějakou zkušenost s SSZ Čs. Exilu - Generála Šišky v nočním režimu? Zatím nikdo závadu nenašel, takže je třeba další poznatky. Díky.
mam s tim dobrou zkušenost, padá do jízdy. Akorát jednou jsem dneska musel přibrzdit na 40 aby to padlo

Grossák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grossák » 25.7.2013 0:12

Máte někdo nějakou zkušenost s SSZ Čs. Exilu - Generála Šišky v nočním režimu? Zatím nikdo závadu nenašel, takže je třeba další poznatky. Díky.

Grossák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grossák » 25.7.2013 0:11

Fořtík píše:Dukelských hrdinů x Veletržní od Strossu nefunkční preference -> PDT -> vlákno preference.
Už to šlo po další linii, snad se řeší, prý už je dokonce vyřešeno, ale není to ověřeno. Díky.

Odpovědět