Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Výluky a jiná omezení
Teda pane MOp, vy jste to s tím mostem vyzradil, já jsem chtěl napínat 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
1/ Metro se s Blankou stavět současně nebude.P_V píše:1) objevují se zvěsti (šířené jistým diskutérem), že se úsek metra z Dejvické na Červený Vrch bude hloubit
2) jak bude ta přeložka vypadat? Tunel je dosti vysoký a most zas příliš blízko pro nějaký nájezd...
2/ Poslední dvě mostní pole se měla dle předpokladů zvedat již loni o prázdninách. Třeba se dočkáme letos.
- Absolut
- Moderátor
P_v:
1) Ano, tato varianta je ve hře, ale jistě to nenastane tak brzy, jako výluky ohledně Blanky.
2) Pořádně si ten most prohlédni, doporučuju zdálky. Konstrukce umožňuje na Trojském koncí most přizvednout až o cca 1,8 metru.
1) Ano, tato varianta je ve hře, ale jistě to nenastane tak brzy, jako výluky ohledně Blanky.
2) Pořádně si ten most prohlédni, doporučuju zdálky. Konstrukce umožňuje na Trojském koncí most přizvednout až o cca 1,8 metru.
1) objevují se zvěsti (šířené jistým diskutérem), že se úsek metra z Dejvické na Červený Vrch bude hloubit
2) jak bude ta přeložka vypadat? Tunel je dosti vysoký a most zas příliš blízko pro nějaký nájezd...
A co černokněžník Zababa?
- Absolut
- Moderátor
Lukas:
1) Bude pouze výluka Prašný Most - Vítězné náměstí, tato výluka bude 2x a v mezidobí zde bude provizorní přeložka TT.
2) Bude pouze výluka Nádr. Holešovice - Ke Stírce, tato výluka opět bude 2x a v mezidobí zde bude provizorní přeložka TT.
Termíny nedokážu odhadnout a myslím, že je nezná ani Víla Amálka, Rákosníček, Radovan, Káťa, Škubánek ani jiná havěť.
1) Bude pouze výluka Prašný Most - Vítězné náměstí, tato výluka bude 2x a v mezidobí zde bude provizorní přeložka TT.
2) Bude pouze výluka Nádr. Holešovice - Ke Stírce, tato výluka opět bude 2x a v mezidobí zde bude provizorní přeložka TT.
Termíny nedokážu odhadnout a myslím, že je nezná ani Víla Amálka, Rákosníček, Radovan, Káťa, Škubánek ani jiná havěť.
-
lukas
Takže kdy bude výluka Prašný most-Divoká Šárka?A ona se chystá výluka Nádraží Holešovice - Kobylisy případně kdy?
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nebylo to toto?Absolut píše:Pěkný plán i se všema termínama jsem našel kdysi na netu, ještě před zahájením stavby. Termíny v něm již dnes neplatí - posun cca několik týdnů, ale pořadí etap zhruba navazuje
Ono se těžko zveřejňuje harmonogram, když ti pár dní před termínem připravené uzavírky "krizový tým MHMP a dalších..." řekne, že uzavírku nepovoluje... viz několikrát Letná...
- Absolut
- Moderátor
Projektová dokumentace je. Stavba je ale politickou záležitostí a to o to víc, že je již dnes ve skluzu časovém i finančním. A jakmile něco smrdí politikou, tak se začnou dělat dementní rozhodnutí ze dne na den / z týdne na týden. Tramvaje na Miladě mohly přes Hradčanskou jezdit klidně o dva týdny déle, ale vylo potřeba "vykázat činnost" a tak se zastavil provoz k 1.2. podle jedné z verzí harmonogramu, bohužel DP byl o tom informován přílš pozdě na to, aby se stihla normální informační kampaň.
Pěkný plán i se všema termínama jsem našel kdysi na netu, ještě před zahájením stavby. Termíny v něm již dnes neplatí - posun cca několik týdnů, ale pořadí etap zhruba navazuje, bohužel jsem si to neuložil, ale jen vytiskl a skončilo to v kontejneru... Ale zkus hledat, bylo to někde na stránkách magistrátu a na té stránce bylo asi miliónkrát logo Satra.
Pěkný plán i se všema termínama jsem našel kdysi na netu, ještě před zahájením stavby. Termíny v něm již dnes neplatí - posun cca několik týdnů, ale pořadí etap zhruba navazuje, bohužel jsem si to neuložil, ale jen vytiskl a skončilo to v kontejneru... Ale zkus hledat, bylo to někde na stránkách magistrátu a na té stránce bylo asi miliónkrát logo Satra.
- Bobik
- Uživatel
Jo, a to mi na celý stavbě vadí nejvíc. Nic se neví, informace chybí. Proč? To je to tak zfušovaný že nejdřív někam kopnou a pak se řeší co bude dál? Začínám si myslet že pořádná projektová dokumentace chybí a všechno se řeší na poslední chvíli. Chápu že jde o stavbu poměrně rozsáhlou, ale už z toho důvodu by to mělo být naplánováno pečlivě dopředu, ne?
Krásná ukázka "dokonalé přípravy" byly ty opičárny ze začátku s tratí/silnicí přes Letnou.
Nejdřív budou koleje. Pak že né, že je to drahý a zkrátí termíny takže by byly k ničemu a bude levnější silnice. To se to sakra nevědělo dopředu, že to bude drahý? Nebo že půjde zkrátit termín? Pak se vyasfaltovala silnice okolo, aby se za pár týdnů mohlo asfaltovat zas, protože obousměrný provoz by se tam navzájem nevytočil a bylo potřeba rozšířit. To se to nemohlo udělat rovnou když to stavěly? A opičárny s posunem termínů ohledně zobousměrnění, to už vůbec nezmiňuju.
A jestliže dokumentace a plány jsou, proč se to lidi nemohou dozvědět? Všude pouze krásný prezentace jak to bude (hezký) až to bude, ale fahrplan tehdy a tehdy rozkopem tohle a tudíž se bude jezdit tudyma, potom zase támhleto a bude se jezdit takhle, to jsem nikde nenašel. Proč?
Krásná ukázka "dokonalé přípravy" byly ty opičárny ze začátku s tratí/silnicí přes Letnou.
A jestliže dokumentace a plány jsou, proč se to lidi nemohou dozvědět? Všude pouze krásný prezentace jak to bude (hezký) až to bude, ale fahrplan tehdy a tehdy rozkopem tohle a tudíž se bude jezdit tudyma, potom zase támhleto a bude se jezdit takhle, to jsem nikde nenašel. Proč?
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je téma skoro na nové vlákno...KGX 63 píše:A můžeš být trochu konkrétnější? Já si ten Prašňák nějak nedovedu představit...kasme píše:I přeložky budou... hlavně v oblasti křižovatky Prašný most...
Konkrétnější zatím být nemůžu... harmonogram se neustrále mění...
Každopádně pod křižovatkou prochází hlavní HLOUBENÉ tunely a rampa ze Svatovítské do tunelu směr Malovanka...
Také by měla být provizorní trať od stávajícho přejezdu přes TRAM (u archivu) k mostu Svatovítská...
Zatím nemáme k dispozici veřejnou situačku "Prašného mostu". Každopádně bude ještě hodně veselo
Toho jsem si už stačil všimnout... Na Prašňáku už se chystají převěsit dráty na ty provizorní sloupy. Jen mi přijde, že pak až se to provizorium bude napojovat, tak že tam zákonitě musí vzniknout dva protisměrné oblouky o dost malém poloměru od kulaťáku, ne?dušan píše:já slyšel o provizorní trati na dočasném mostě, když se podíváš od vítězného náměstí, jsou tam na levé straně náznaky možného začátku mostu, je to tam pěkně uhrabáno a zarovnáno
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
já slyšel o provizorní trati na dočasném mostě, když se podíváš od vítězného náměstí, jsou tam na levé straně náznaky možného začátku mostu, je to tam pěkně uhrabáno a zarovnánoKGX 63 píše:A můžeš být trochu konkrétnější? Já si ten Prašňák nějak nedovedu představit...kasme píše:I přeložky budou... hlavně v oblasti křižovatky Prašný most...
Myslel jsem samozřejmě odříznutí VO od zbytku sítě.
A můžeš být trochu konkrétnější? Já si ten Prašňák nějak nedovedu představit...kasme píše:I přeložky budou... hlavně v oblasti křižovatky Prašný most...
Myslel jsem samozřejmě odříznutí VO od zbytku sítě.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
I přeložky budou... hlavně v oblasti křižovatky Prašný most...Bobek píše:Přeložka žádná, ale odříznutí VO (= rozvrtaný most přes Buštěhradku). Asifricoolinek2 píše:Co tím myslíš? Kde bude nějaká přeložka?