Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
Fořtík: S tím se člověk musí smířit. Doba, kdy si zavolal na dispečink, ten zavolal Frantu a bylo hotovo je pryč.
Musí se zadat požadavek, ten musí někdo převzít od stolu vyhodnotit, vyslat partu. Jako bonus to vyfakturovat.
Musí se zadat požadavek, ten musí někdo převzít od stolu vyhodnotit, vyslat partu. Jako bonus to vyfakturovat.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Přístavišti před chvilkou delegace hned dvou drátenických aut. Vzdálená brnkačka vyměněna a vypadá to, že to bude běhat OK. Jen mě trochu mrzí to, že už to mohlo být opraveno minimálně od pondělí - když už někdo naformuluje konkrétní a přesné hlášení typu "nefunkční vzdálený přihlašovací kontakt", tak by možná mohlo být jasné, že dotyčný o této technologii má nějaké základní povědomí a že si nevymejšlí...
Přístaviště ZC jsem předal. Snad bude vývoj. Díky za info i hlášení.
-
von Špilberk
- Uživatel
Tak už jsem si taky vyzkoušel Prašný most a dost dlouho mi trvalo najít nějaká slušná slova. Koukal jsem na to jako tele a nemůžu to vůbec pochopit.
Nesmyslné honění IAD přes koleje tam a zpět. A kdo vymyslel tu časovou posloupnost prací
Definitivní přemostění železnice ještě není úplně hotové, ale ZC už se odbourává provizorium. To s tím nemohli počkat, až se to zavře celé
Tohle je úplně zbytečná akce.
A DC
Auta jsou na kolejích, ale pruh, ve kterém se jezdilo do teď, tam pořád je, jen se do něj nesmí
To si fakt někdo dělá
. Řidiči tramvají jsou poučováni, aby neblokovali průjezd pro IAD, ale kdo poučí IAD, že nemá blokovat tramvaje
Nikdo, není potřeba. Je tam bordel, ale policajta tam neuvidíš.

A DC
To si fakt někdo dělá
Jedna technická: Vola za koule pověsit nelze.MOp píše:Toho, kdo vymyslel soucasne dopravni opatreni na Prasnem moste a ve Svatovitske bych povesil za koule do pruvanu!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gregory píše:Bumlík otáčení vozidel nezabrání, tohle provedení se mi líbí !!!MOp píše:No a pritom by stacilo tam instalovat rovnou pri stavbe vhodne preruseny bumlik (tak aby vozidla urcite sirky bezproblemu projela).
Bumlík otáčení vozidel nezabrání, tohle provedení se mi líbí !!!MOp píše:No a pritom by stacilo tam instalovat rovnou pri stavbe vhodne preruseny bumlik (tak aby vozidla urcite sirky bezproblemu projela).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No a pritom by stacilo tam instalovat rovnou pri stavbe vhodne preruseny bumlik (tak aby vozidla urcite sirky bezproblemu projela).
- Bobik
- Uživatel
Ale maj. Před zastávkou je přejezd pro sanitky co tam hnízděj. A tady se taky lidi hlavně otáčej, bez ohledu na značku zákaz otáčení. Krom toho směrem k Vltavský moc kolony nejsou, ale chápu, panu nejvyššímu sanitkáři se hodí cokoli.Martin Šubrt píše: Bude zajímavé, jak budou reagovat záchranáři, kteří mohou po kolejích předjíždět auta od tunelu, ale teď se nemají jak zařadit před ně...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MŠ: Mne ta výraznost provedení neva:
1.) ba naopak mi i "ladí" (díky použití stejného zařízení jako je v onom směru jízdy IAD hned za křižovatkou - tentokrát po jeho pravé sraně)
2.) dnes naprosto znemožňuje (v mém "omezeném" provedení, ohleduplném k záchranářům, velmi ztěžuje) chybné chování IAD, které "ohrožuje" TRAM
1.) ba naopak mi i "ladí" (díky použití stejného zařízení jako je v onom směru jízdy IAD hned za křižovatkou - tentokrát po jeho pravé sraně)
2.) dnes naprosto znemožňuje (v mém "omezeném" provedení, ohleduplném k záchranářům, velmi ztěžuje) chybné chování IAD, které "ohrožuje" TRAM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
My navrhovali skutečně něco méně výrazného, ale to víte, býváme překvapeni, co je nakonec realizováno
. Takže nestačilo.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MŠ: Tak to ten "chudák" měl celkem pravdu - takový "středový" ostrůvek by měl být osazen DZ C 4a "Přikázaný směr objíždění vpravo".
Ovšem jsem přesvědčen, že tím místem před "meziostrůvkem" se už skutečně otáčelo nějaké IAD, jež zase v SSZ řízené křižovatce "skončilo v TRAM".
Pro průjezd záchranářů, by měly být odstraněny sloupky 4. až 6. (od leva z 8), které stojí v jejich cestě přímo, a 3. sloupek by měl být nahrazen plastovou reflexní DZ C 4a, aby bylo učiněno zadost bezpečnosti provozu IAD + toto jeho umístění se zachovanými dvěma reflexními sloupky od obou krajů by značně mělo znemožnit otáčení IAD přes TT v křižovatce.
P_V: Mne z části předběhl.
Ovšem jsem přesvědčen, že tím místem před "meziostrůvkem" se už skutečně otáčelo nějaké IAD, jež zase v SSZ řízené křižovatce "skončilo v TRAM".
Pro průjezd záchranářů, by měly být odstraněny sloupky 4. až 6. (od leva z 8), které stojí v jejich cestě přímo, a 3. sloupek by měl být nahrazen plastovou reflexní DZ C 4a, aby bylo učiněno zadost bezpečnosti provozu IAD + toto jeho umístění se zachovanými dvěma reflexními sloupky od obou krajů by značně mělo znemožnit otáčení IAD přes TT v křižovatce.
P_V: Mne z části předběhl.
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 10.4.2013 11:00, celkem upraveno 1 x.
Z04 nebo C04 nestačilo?Martin Šubrt píše:ale kvůli tomu, že si na tom meziostrůvku mezi tram. a auty (vznikl tam kvůli nutnosti odlišit vložený semafor v křižovatce od signálu pro tramvaje) kdosi prorazil pneumatiku, bo ho neviděl (nečekal) a pak si stěžoval.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nevzniklo kvůli otáčení, ale kvůli tomu, že si na tom meziostrůvku mezi tram. a auty (vznikl tam kvůli nutnosti odlišit vložený semafor v křižovatce od signálu pro tramvaje) kdosi prorazil pneumatiku, bo ho neviděl (nečekal) a pak si stěžoval. Bude zajímavé, jak budou reagovat záchranáři, kteří mohou po kolejích předjíždět auta od tunelu, ale teď se nemají jak zařadit před ně...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že zde nebylo uvedana skutečnost "vyštelování" Nábř. Kpt. Jaroše jen obnovou plné preference přilehlých SSZ, ale i doplněním dopravních zařízení přímo na něm:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Dvorcích ZC už to šlape normálně, to už jsme z auta zaregistrovali asi před týdnem. Nicméně na Přístavišti ZC problém trvá, už si na to stěžovalo víc lidí... Otázka je - jak dlouho tam ten problém bude?