A jako třešnička na dortu by mohla být změna přednosti v jízdě pro relaci Vltavská-Kamenická.
Ale i bez toho by šlo o pokrok...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Rozumím, nicméně mám trošku rozpor mezi tímto přístupem a přístupem typu "proč si krátit přestávku kvůli neschopnosti někoho jinýho". A ono nejde o blbejch pár minut. Jestliže jsem se fakt snažil a přesto dokázal přijet na Buranov o šest pozdě, navíc v jedenáct v noci, nedokážu si představit o kolik bych byl pozdě pokud bych hrál tvojí hru.Brejšín píše:No a další fakt je, že utažené jízdní doby působí kontraproduktivně, už i já začínám hrát hru - schválně o kolik dokážu jet pozdě. Dřív jsem se snažil, ale teď fakt na stahování zpoždění dlabu.
Právě proto by mělo být více KB, kdyby byl na Jiráskově náměstí, tak by mu to předjetí kleslo na polovinu - bo by čekal už tam.von Špilberk píše:S úpravami JŘ je právě ten problém, že máme i závodníky i šneky. Když se JŘ upraví pro šneky, tak závodníci budou stát 3 minuty na KB. A třeba závodník s l.14, který přijede na Anděl na svačinu o 2,5min. napřed, způsobí celkem slušnou kalamitu. Je to už dávno, co jsem dělal na Andělu svačiny na l.14 a jeden takový ŠůůMachr se přiřítil. Štěstí bylo, že už byl konec měsíce a já věděl, že nemám žádné předjetí. Tak jsem počkal až bude předjetí jen do 60s., kouknul jsem do zrcátka na tu frontu, zavřel dveře a vypálil pryč. No ale denně to dělat nemůžu.
Ano, co jsem slyšel, tak bumlíky skutečně nejsou pro nesouhlas radnice Prahy 2.Petrpes píše:Proč už dávno není na Vinohradské minimálně v úseku Tržnice-Italská bumlík...
Asi má městská část strach, že by voličům ubyla parkovací místa?
A kdo to bude rozhodovatgabuliatko píše:Nedávat jim svačiny.
Nedávat jim svačiny. Osobně si nemyslím, že je řidič univerzální voják, co zná naprosto všechny vozy a tratě. Linka 2,11 je pro řidiče tohoto typu ideální.von Špilberk píše:Ale co s nimi chcete udělat
Zrovna Evropská není dobré místo pro test řidičských schopností. Výjezd ze Šárky je loterie, všechna SSZ na trase prakticky bez preference, přeložky, několik zastávek jen pro jeden vlak, několik OR, potkávačka atd.9001 píše:MM: Musím s tebou souhlasit, ale beru to pouze jako jednu z mnoha částí co MHD zdržují.
1) SSZ na každém rohu a vykysnutí na mnoha z nich je daleko víc zdržující ( vlastně i zhoršující životní prostředí. Větší exhalace a spotřeba při rozjezdu a opotřebovávání vozidla při brždění).
2)Bohužel i řidiči. Pokud mezi Vámi budou experti co jsou schopni na Dejvické mít za sebou ze Šárky další pořadí linky...
3) A docela dobře se zvládáte odrbat mezi sebou...