Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
No jo, vidíš čéče
Případně by se dala ta 4 protáhnout na Kubáň místo 6, když by bylo třeba...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Dášu? Tý šáhnu ve sprše na švába...Fořtík píše:Co takhle zkusit Dášu?Ne, vážně. Nic špatného na tom nevidím - z IPP místo čtyřky pojede 11 a vlastně i 6. Nechávat tam ještě jednu linku navíc (tedy navíc už je tam šestka) v momentě, kdy hloupá křižovatka Koh-I-noor neumí pustit víc než jednu tramvaj v každém směru je téměř nemožné. Už jsem měl tu čest mít nějakou čtyřku či co, když tam poslali další linky odklonem - kolona od Vršovického náměstí a přískoky vždy pravidelně o jednu soupravu...
Mě na tom vadí, že ač inkriminovaným úsekem jezdí jen dvě denní linky, změnou trasy jsou postiženy tři. Odklon jedenáctky je OK, ale mít tu moc do toho kecat, čtyřku nechám v pravidelné trase a na Zvonařku pošlu 6. Od čeho máme střídané přestávky, či jak se tomu nadává? Na Zvonařce tramvaj moc dlouho stát nemůže, na Knížecím asi taky ne, když se tam motá ještě X-6, tak by holt vozy jezdily do roztrhání plechů
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jó, ta 4 na Zvonařku myslím ujde. Škoda, že na Čecháči, odshora, je ta uzamykatelná výhybka a v Minské směrem dolů není občasná zastávka. To by pak i odklony kvůli zaseklým kamionům v Nuslích mohly být plynulejší.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle zkusit Dášu?Damir Holas píše:Když tak vidím trasu linky 4 během výluky mezi IPP a Synkáčem, napadá mě jediné: Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?
- Damir Holas
- Uživatel
Neee...Vašek píše:Údajně to má být v roce 2010.
Mám skoro dvě dioptrie, omlouvá mě to?...Absolut píše:Ad Mišelin: V Braníku se nejedná o panely BKV, ale o pražce TB93. Jdi se podívat zblízka
- aspirine
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na aktuální havarijní stav,to je dost pozdě.Už takhle tam visí moc pomalejch jízd,otázka času než se něco stane.Vašek píše:Údajně to má být v roce 2010.Filip píše:A kdy se chystá větší oprava úseku Anděl - Řepy ?
-
Filip
Není to trošku pozdě ?Vašek píše:Údajně to má být v roce 2010.Filip píše:A kdy se chystá větší oprava úseku Anděl - Řepy ?
Údajně to má být v roce 2010.Filip píše:A kdy se chystá větší oprava úseku Anděl - Řepy ?
- Absolut
- Moderátor
Ad Mišelin: V Braníku se nejedná o panely BKV, ale o pražce TB93. Jdi se podívat zblízka 
- Damir Holas
- Uživatel
Když tak vidím trasu linky 4 během výluky mezi IPP a Synkáčem, napadá mě jediné: Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?
Viděls tu pí****nu s tou čtyřkou?
Ty vole...
Tý vole, Milane, já když to viděl, já myslel, že mě jebne...

Viděls tu pí****nu s tou čtyřkou?
Ty vole...
Tý vole, Milane, já když to viděl, já myslel, že mě jebne...
- Damir Holas
- Uživatel
Všiml jsem siMF píše:Tak na Klamovce se včerejší pomalu zkrátí ve večerních hodinách na cca 30m, prostě se to nestihlo dodělat.
Výluky a jiná omezení
Tak na Klamovce se včerejší pomalu zkrátí ve večerních hodinách na cca 30m, prostě se to nestihlo dodělat.
tak 17 na smícháč, bp na výtoni nemusí bejt.. 7 nwm kudy jinudy.... ale převlíkat 3/17 mi nepřipadá jako nejšťastnější řešení...Fořtík píše:Ty seš dobrák, čoveče.Ale jo, pobavil jsem se. 17 Na Knížecí - blbost na entou. Přes křižovatku v Radlické bych osobně nehnal ani kolo navíc, nerad tam jezdím, divné zvuky se tam ozývají. A vůbec - celý systém tamního řízení provozu je naprosto dementní - na křižovatkách Za Ženskými domovy x Radlická, Radlická x Ostrovského i Radlická x Plzeňská je tak de-bilní systém řízení provozu, že nejprve auta blokují tramvaj a potom tramvaj blokuje auta, případně obráceně. Nenávidím to tam, nerad tam jezdím - se sólem, natož s dvojcí. Když někde něco ukončovat, tak na Smíchově, nebo v Hlubočepích.
A čerpat BP na Výtoni ani nemá smysl komentovat...![]()
A odklon linky 7 by určitě neprošel kvůli vexlím pod Karlákem - jsou růčo a provoz by to tam nejspíš hodně zdržovalo.