Chování zaměstnanců DP
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chování zaměstnanců DP
Jinými slovy, chtělo se ti na WC a měl si ve voze opilce, který nechtěl ven a ty si neměl čas ho vyhazovat...Takže si po PD chtěl co? Aby dal příkaz, že si můžeš dojít na WC? Tak tohle asi ne, že 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trval jsem na vydání služebního příkazu, jenž by korespondoval s nutností vykonání mé fiziologické potřeby a zároveň bezpečnost TRAM před opilou osobou-mužem, jež nebylo možno dostat ve výstupní ven.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale tady jde o to Milane, co se vlastne stalo, ze te sundali.. Ja to stale nechapu a mnozi zde diskutujici jiste tez ne.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PetrO3: Je jen záznam hovoru přes vysílačku - příkaz vyčkat příjezdu dispečerů, předat jim TRAM a hlásit se výpravčímu. Ano dispečeři mi provedli ještě dechovou zkoušku.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano to je veliký OMYL !MM-Mikulovsky píše:...To je však omil...
A konečně reakce hlavního aktéra. Jsem rád. To že tě sesadili, snad museli nějak oduvodnit a muselo to mít nějaký důvod. A o tom všem by měl být sepsán protokol, a mít to černé na bílem. Přeci jen, když tě vyhodí někdo z PD, a nemít na to papír, může pro tebe znamenat absence v práci, tudíž srážka z platu. A taky ty se pak můžeš s tím bránit. Tak povídej, přeháněj, co se stalo, jsem netrpělivej..... A asi nejsem jedinej.MM-Mikulovsky píše:1.) Jsem plánovaně mimo Čechy a zapomenul jsem si modem (teď jedu z veř. knihovny na wifi).
2.) Ano, byl jsem v pátek šikanózně sesazen z vozu (bez i pouhého ukázání "papírů" vyslaným dispečerům natož poslání na jakékoliv vyšetření) - PD si skutečně myslí, že tím mne dostatečně vystraší a nebudu po něm požadovat jednání podle D1/2.
To je však omil - vyhlásil jsem mu otevřenou válku, právě minulý týden (nejen pátek) je důkazem, že PD porušuje D1/2 a s OO snad prosadím jeho jednání podle ní!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1.) Jsem plánovaně mimo Čechy a zapomenul jsem si modem (teď jedu z veř. knihovny na wifi).
2.) Ano, byl jsem v pátek šikanózně sesazen z vozu (bez i pouhého ukázání "papírů" vyslaným dispečerům natož poslání na jakékoliv vyšetření) - PD si skutečně myslí, že tím mne dostatečně vystraší a nebudu po něm požadovat jednání podle D1/2.
To je však omil - vyhlásil jsem mu otevřenou válku, právě minulý týden (nejen pátek) je důkazem, že PD porušuje D1/2 a s OO snad prosadím jeho jednání podle ní!
-
gabuliatko
- Uživatel
Podle mých info je Milan na výletě v D.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi mu bylo důrazně vysvětleno co má a nemá řešit
Každý, jak je vidět si stejně dřív nebo později najdeme cestu k Chocholouškovi
Každý, jak je vidět si stejně dřív nebo později najdeme cestu k Chocholouškovi
Já nechci šířit fámy, ale podle toho, že to Milan vstřebává ještě dnes usuzuji, že to musela bejt aféra
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, co jsem slyšel, tak prý sesazení z vozu, že by Milan utrpěl nějaký šoking?

Podle toho, ze tu cely vikend nic nenapsal, tak to bylo asi neco zvlastniho, z ceho se vzpamatovava. Copak se stalo?
Milane, cos to v pátek v dílnách předváděl za dramatické vystoupení?
Kde je problém, vzít telefén, zavolat 150 (je to zdarma) a zahlásit že hoří... než se dohadovat s dispečinkem nebo mudrovat nad užitím erárního písku.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Značně ohořelý bude Sloupek, když se mu nepodaří uhasit ten koš
Ale možná že opravit či vyměnit by jej bylo vhodné již nyní...nebo již včera bylo pozdě?
Omlouvám se za rejpačku, ale asi jsem snídal ftipnou kaši a jsou to tu dnes samé přihrávky na smeč.
Omlouvám se za rejpačku, ale asi jsem snídal ftipnou kaši a jsou to tu dnes samé přihrávky na smeč.