1.) Já se opakovaně přiznám (a již jsem to tu v minulosti udělal) u těch Odborů začínám při viditelné zácpě zvonit "preventivně" - výstražně těsně po prvním bliknutí "stromečku" a v 75% mi tam ty auta potom nenajedou a projedu plynule já i TRAM za mnou (jako by zácpa nebyla). Žel 25% "trotlů" jedoucích nadoraz "na kufru" těm autům před sebou tam stejně najde.9001 píše:...Závěrem. Neobhajuji stání na kolejí/v křižovatce, ale beru, že někdo má špatný odhad a prostě to nevyjde. Nemám důvod si honit ego jeho vyškolováním. Na tenhle má stát jiné složky.
2.) Si uvědom řidič TRAM sedí víš a byť pro ty dole (řidiče aut či chodce) to auto/auta na kolejích nemají kam uhnout, ale ono občas i u Odborů a jinde až často to je tak, že o jedno až tři auta před nimi je místo minimálně na ty co stojí na TT někdy dokonce i "na celou TRAM".
Jenže to je to co jsem tu taky už nedávno psal - Hromada lidí jezdí schválně stylem/s heslem: "když nemůžu jet já, tak nepojede nikdo!" = když mají šanci ostatní zablokovat, tak ji musí využít, ale když mají šanci ostatní odblokovat, tak na to prdí - jim to přeci nepomůže!