Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Výluky
Výluky jsou takové jako jsou.Je to boj DP ,Magistrátu,Policie ČR.Stejně mě příjde že Magistrát hl.m.Prahy dělá všechno proto ,aby znechutil cestování městkou povrchovou dopravou(kolony v historickém jádru,nesystémové výluky v daných lokalitách)jenom kvůli motoristické lobi.Hrozně se mi líbí jak p.Primátor si stěžuje co ho stojí Městká doprava.Realita je trošku jiná,když si slušní cestujicí nemají kde koupit jízdenky z automatu v tramvajových vozech .V Dráždanech to jde,v Liberci taky,proč v Praze ne?Asi sem trošku odskočil od tématu.DPmPET 
no to víš že líbí.. 25 je teď příjemná linka s příjemnými vozy, 14T na 22 jsou něčím nevídaným - poslední nové vozy, které si na 22 odbyly něco jakou svou premiéru, byly mevra :)) v posledních dnech 14T teda moc nejezdí, zdá se, ale to se časem snad zlepší.
to SSZ tady žádáme stejně jako mnozí další už od roku 1990, tak konečně. řek bych, že se chtějí vyhnout ostudě/úrazu při oslavách 100 let města břevnova, tak to musí stihnout ani ne do 2 týdnů.
ještě z říše snů bych bral TT v parametrech Černokostelecké nebo "aspoň" Koněvovy :)) no a z reálných požadavků přístřešky na zastávkách - u kaštanu, drinopol zc, malovanka zc - jejich absence je pro mě nepochopitelná.
to SSZ tady žádáme stejně jako mnozí další už od roku 1990, tak konečně. řek bych, že se chtějí vyhnout ostudě/úrazu při oslavách 100 let města břevnova, tak to musí stihnout ani ne do 2 týdnů.
ještě z říše snů bych bral TT v parametrech Černokostelecké nebo "aspoň" Koněvovy :)) no a z reálných požadavků přístřešky na zastávkách - u kaštanu, drinopol zc, malovanka zc - jejich absence je pro mě nepochopitelná.
Re: Výluky
Ja jsem myslel neco ve smyslu, ze by na vylukovych letacich bylo "Z duvou nesouhlasneho postoje policie CR nemuze probehnout jedna vyluka celeho useku v delce 14 dni, ale budou muset probehnout vyluky vzdy jen castu useku v celkove delce jednoho mesice. Omlouvame se za timto zpusobene neprijemnosti."DPmPET píše:Já nevím,ale výluky které prakticky se provádějí ovlivnˇuje hodně Magistrát a Policie ČR(Dopravní opatření).Tak bych moc na DP nenádával.
Kazdy normalni clovek totiz nepochopi, proc to nejde a nadava na DP. Navic si myslim, ze kdyby se o tom zacalo mluvit, tak by to najednou jako zazrakem slo. Stacilo by aby si treba radnice P6 dupla... Navic jak jsem psal, tak krome 2x 14 dni vyluky tram je to i 2x 14 dni uzavirek pro IGK.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ad nejrůznější výluky: Je toho čím dál víc a čím dál víc mě to štve. Je rozebraný a zavřený ten Karlák, nebo ne? (ve středu musím na Dvorce) .
Ad sloupy: Proč tolik? No přece abych se měla o co zabít!!!! Nač to dělat zrakově postiženým a imobilním jendoduché, dkyž to jde složitě!
V Budějovicích jsou taky světla a vedle trakční sloupy. A že to jsou pořádné sloupy, široké jak chlap. (jeslti je to tím, že drží 4 troleje?)
Ad sloupy: Proč tolik? No přece abych se měla o co zabít!!!! Nač to dělat zrakově postiženým a imobilním jendoduché, dkyž to jde složitě!
Výluky
Já nevím,ale výluky které prakticky se provádějí ovlivnˇuje hodně Magistrát a Policie ČR(Dopravní opatření).Tak bych moc na DP nenádával.Ten dělá co mu povolí Magistrát.Já sem byl světkem několikrát když se měnil při různých výlukách magstrátem schválený zábor .Jak při opravě tramvajové křižovatky na Klárově a Octárně.Samozřejmě to občas zakřípe na straně DP.Má taky co dohánět,ale to musí být společnost která bude pečovat o své cestujicí a ne přehlížet některé problémy a otáčet se cestujícím(Klientům) zády.DPmPETadam_r píše:Nelze nez souhlasit. V tomto smeru by se dalo ledacos zlepsit a ani by nic navic nestalo.
Nelze nez souhlasit. V tomto smeru by se dalo ledacos zlepsit a ani by nic navic nestalo.pawel píše:ad termíny výluk: DP neschopný JE - budˇ ať si vydupe normální termíny nebo ať to tedy náležitě vysvětlí kaštanům. mně osobně informace "z důvodu opravy TT bude uzavřena trať xyz" připadají naprosto nedostačující. proč tedy DP nechá házet špínu na sebe, pokud za to jak tvrdí jeho apologeti nemůže? absolutně chybí PR a schopnost komunikace se zákazníky. v jejich očích je pak DP viníkem a společným jmenovatelem všech potíží - výlukami a zpožděními počínaje přes přecpané spoje až po vandalismus a bezdomovce.
řek bych že problém není v DP, ale v eltodu. třeba na bělohorské jsou kandelábry v tak havarijím stavu, že troleje prostě na lampách už nemusely vydržet...
když pak eltodo dělá nová světla a kandelábry jsou zralé na spadnutí, hodí to na sloupy DP - viz třeba karlín, olšany a nevím kde ještě (snad i evropská, ne?).
ad termíny výluk: DP neschopný JE - budˇ ať si vydupe normální termíny nebo ať to tedy náležitě vysvětlí kaštanům. mně osobně informace "z důvodu opravy TT bude uzavřena trať xyz" připadají naprosto nedostačující. proč tedy DP nechá házet špínu na sebe, pokud za to jak tvrdí jeho apologeti nemůže? absolutně chybí PR a schopnost komunikace se zákazníky. v jejich očích je pak DP viníkem a společným jmenovatelem všech potíží - výlukami a zpožděními počínaje přes přecpané spoje až po vandalismus a bezdomovce.
když pak eltodo dělá nová světla a kandelábry jsou zralé na spadnutí, hodí to na sloupy DP - viz třeba karlín, olšany a nevím kde ještě (snad i evropská, ne?).
ad termíny výluk: DP neschopný JE - budˇ ať si vydupe normální termíny nebo ať to tedy náležitě vysvětlí kaštanům. mně osobně informace "z důvodu opravy TT bude uzavřena trať xyz" připadají naprosto nedostačující. proč tedy DP nechá házet špínu na sebe, pokud za to jak tvrdí jeho apologeti nemůže? absolutně chybí PR a schopnost komunikace se zákazníky. v jejich očích je pak DP viníkem a společným jmenovatelem všech potíží - výlukami a zpožděními počínaje přes přecpané spoje až po vandalismus a bezdomovce.