Káem píše:Zapomeňte na živé dispečery cokoliv hlásící. Drahé. a ostatně, brzy bude málo lidí, natožpak na takovéhle voloviny.

Jsem někde četl, myslím že to bylo na DP-Aréně, že provozní zaměstnanci se vyhazovat od DPP nebudou. A těmi "provozními zaměstnanci" chápu lidi, kteří se pohybují v provozu. A takový dispečer podle mého názoru je většinou v provozu. Tak stačí jen doufat, že podobně chápou sousloví "provozní zaměstnanci" i na radnici.
A ten živý dispečer by byl nad všechny cedule a vývěsky. Musel by ale být hodně otrlý, aby na 20. člověka se stejnou otázkou nezačal ječet.
admirak píše:Jsem zatím neslyšel takový díry, já jenom vždycky sleduju jak je ukončeno hlášení, jestli klesne hlas nebo ne.
Nejlepší díry jsou v hlášení náhradních spojů - pokud to někdo nepoopravil, tak to bývalo typu: "v této zastávce je přestup na náhradní autobusovou dopravu X ........................9"
Karotka píše:Kubánské náměstí až Národní divadlo: vepředu svítí 23 (normálně) Újezd (inversně), hlášení normální.
To inversní zobrazení bych právě dal už od začátku; dám příklad proč:
Potřebuju cestovat ze Strašnic na Anděla. Nabízí se dvě cesty - tramvají (7 přímo), metrem (s přestupem). Nic netuše vlezu do 7 a u vršovického nádraží se dozvím, že na příští zastávce se mění vlak na linku, která odbočuje na IPP. Budu muset přestupovat na NAD, potom zas (třeba na Výtoni) zpátky do tramvaje --> znepříjemnění cesty. Kdyby byla ta 7 označená nějak jinak už od začátku, tak tím zjistím, že na trase je zrada a pojedu raději metrem, což by bylo v daném případě jednodušší.