Hele děláš že hostivař znáš, ale už vidim jak přes švehlovku přebíhaj lidi na ostruvek protože čekali na chodníku. to co řikáš se děje především na ostrůvkách kde je hodně cestujících a jezdí tam tak 4 linky, což hostivař krom raní špičky nesplňuje, bydlim v Hostivaři a asi sem slepej protože takhle tady lidi fakt nečekaj na tramvaj na chodníku a na ostrůvek přelejzaj až tramka přijíždí. Krom zastávky na Padesátem a Radošovický by se takhle na trati do Hostivaři jak ty píšeš čekat nedalo, protože by ti pravděpodobně tramka ujela dřív něž by si přelez a nebo tě přejelo auto... Jinak to je samozřejmě problém lidí že informace nesledujou. já osobně se mezi šotouše neřadim, kolikrát mi už taky díky mé nepozornosti nějáká informace na zastávce utekla i když tam byla. Je to o pozornosti. To aby si dané informace většina lidí všimla by si musel na zastávky dát plakát jak hrom (nejlépe asi bilbord) a stějně by se našla část lidí která by si toho nevšimla. prostě jednoduše řečeno: DOKONALÉ ŘEŠENÍ NEEXISTUJE. Že někomu nedojde že když vyděj jet 19 tam kde nemá co dělat jim nedojde že je někde chyba tak to je asi problém jinde než v informovanosti ze strany DP. Dle mého názoru DP informuje dostatečně, to že někteří nejsou schopni si zvyknout že informace o změnách najdou na jednou určitým a stejným místě na každý zastávce je problém kaštanů. Máš to to samý s poptávkovim otvíráním dvěří: Poptávkový otevírání dvěří máme v praze už několik let (víc jak 10let pokud se nemýlím) Přijede ti tramvaj s poptávkovim otevíráním dvěří a někteří čuměj na zavřený dveře jak puk že se neotevíraj a rychle spěchaj do otevřených dveří a to jim DP před čumák dává nápis "POZOR TLAČÍTKO DVEŘÍ" Je to podobný jako s informacemi o výlukách. Dej ho kaštanovi v jakýmkoli podání před čumák a nedojde mu to tak i takarny píše:Málo kde ho máš na ostrůvku, kaštani většinou stojí na chodníku u toho přístřešku a na ostrůvek lezou až když vidí(slyší) tramvaj.
Jo a k tý náhradní X-57: jezdila po celou dobu výluky jo? já jí něják v sobotu neviděl přes den, až v 20:30 první