Nebo 37:) Ono by v Ďáblicích 24+37 stačilo (možná akorát za peníze ušetřené zkrácením 14 vést 37 v lidštějším intervalu 15 min.)DJ LA DÉFENSE píše: a kdyby někdo trval, na tom, že by v Kobylisích chyběla linka dala by se prodloužit 12, ne? Ten objezd 14 mi přijde navíc.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Otázka, není 14 v současném odklonu víceméně zbytečná? Nějak extra nařezaná nejezdí, nebylo by výhodnější, i pro ušetření vozů:
14 a 17 na Výstaviště (pakliže by šlo o návaznost na 37, tak ukončit jednu eventuelně i obě objezdem přes Dělnickou)
a kdyby někdo trval, na tom, že by v Kobylisích chyběla linka dala by se prodloužit 12, ne? Ten objezd 14 mi přijde navíc.
14 a 17 na Výstaviště (pakliže by šlo o návaznost na 37, tak ukončit jednu eventuelně i obě objezdem přes Dělnickou)
a kdyby někdo trval, na tom, že by v Kobylisích chyběla linka dala by se prodloužit 12, ne? Ten objezd 14 mi přijde navíc.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
V metru jsem taky dlouho neviděl,že by to nějak kontrolovali,dříve alespoň dozorčí vešel do soupravy a kouknul se na obě strany soupravy. Jinak do voz.Motol bych se taky rád podíval...no radši to ale nebudu zkoušet.Jinak jsem nedávno slyšel,že někdo zůstal na konečný v tramvaji(to stává často) a myslel si že trať pokračuje(asi se nevyhlašovaly zastávky),potom zkoušel roztrhnout dveře a prý to skončilo tím,že ještě nadával řidiči.
Jinak hodně kaštanů se pokouší rozrážet dveře u T3R.P. a T3R.PV. a diví se jak to že nejdou otevřít
...taky jsem slyšel hlášku skupinky ve voze typu T3M2-DVC:to je divný že to nejde otevřít(roztrhnout),vždyť to jsou žlutý dveře...no,docela mě to pobavilo,holt podle nich existují žluté(spíš krémové) které se dají roztrhnout a dveře šedé,které se roztrhnout nedají...
ale asi 3x jsem zažil,že malý haranti nadzvedli kryt pohonu dveří u T3R.P. a otevřeli dveře za jízdy
,myslel jsem že erpéčka nemůžou jet s otevřenýma dveřma,ale teď už mají všechny R.P.kryt na zavření "kličkou",takže to nejde otevřít teda nemělo by to jít,ale nezkoušel jsem a zkoušet to nebudu...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No co jsem v poslední době slyšel o vozovně motol a jejich bezpečnostní službě. Bych snad ani raději toto nezkoušel. Prej tam bezpečnostní služba chce průkazy i po řidičích, kteří mají "desky" a jdou z tramvaje do výpravny.Sirka píše:Jak důkladně se kontroluje výstup všech cestujících z 10 v konečné Vozovna Motol? Že bych se totiž rád svezl přes vozovnu... Jestli tak jako u metra, mohlo by to jít.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: