Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Nechci, ale tramvaj, prostě nadělá víc bordelu a vůbec nemá cenu o tom diskutovat. A nikde jsem netvrdil, že tim,že je hlučná, že by se měla zrušit.demon píše:Chceš nahradit tramvaj autobusem ! Fajn, ale potom potřebuješ místo jednoho řidiče a jedný tramvaje, tři řidiče a tři busy. Takhle je to myšleno!
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chceš nahradit tramvaj autobusem ! Fajn, ale potom potřebuješ místo jednoho řidiče a jedný tramvaje, tři řidiče a tři busy. Takhle je to myšleno!DJ LA DÉFENSE píše:Tak to už to převádíš do absurdit... Každá autobusová linka nemá interval 8 minut.
Jsi tu TY a tebe fakt nikdo za příznivce VHD považovat nemůže.DJ LA DÉFENSE píše:...z těch co se jim nelíbí současný stav MHD sem těžko někdo bude chodit, jen šotouši, že??....
DJ LA DÉFENSE píše:...Z ekonomického pohledu je to ale plýtvání, když se na to dá nasadit dvojice jednou za 15 mnut...
Z ekonomického pohledu to sice jako plýtvání vypadat může, ale pokud to dáš do dvojic ve dvojnásobném čase, děláš všechno pro to, aby jsi polovinu lidí od cestování s tebou odradil a připravuješ se tím o výdělek.
Plat v normální společnosti by se měl řídit nabídkou a poptávkou na trhu práce a pokud o práci řidiče tramvaje na trhu není valný zájem (a já se tomu moc nedivim), tak jednou z možností jak nového adepta nalákat je motivace finanční. S tím nic nenaděláš.DJ LA DÉFENSE píše:...A co se týče platu, kolik byste chtěli brát?? Na to, že v nejhorším případě přijmou i člověka se základním vzděláním? Jste ohodnoceni dle mě přiměřeně. Ani moc a ani málo....
Naposledy upravil(a) demon dne 24.10.2006 20:23, celkem upraveno 2 x.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Ano z těch co se jim nelíbí současný stav MHD sem těžko někdo bude chodit, jen šotouši, že??itelv píše:to DJ LA DÉFENSE:
Hlásím se taky nenormálním lidem - na MHD jsem nezanevřel. A to i přes to, že mám řidičák, auto vlastním a ani mi nechybí peníze na benzín; tramvajenku platím v plné výši a cestuji především v době "špatných intervalů 20minut". A ještě něco: Nedodržování intervalu (tedy spíše JŘ) není vždy chybou DPP, ale třeba i neukázněnosti IAD.
ad hluk TRAM vs. BUS: Je jistě také nutné započítat kapacity jednotlivých druhů vozidel.
to DJ LA DÉFENSE:
Hlásím se taky nenormálním lidem - na MHD jsem nezanevřel. A to i přes to, že mám řidičák, auto vlastním a ani mi nechybí peníze na benzín; tramvajenku platím v plné výši a cestuji především v době "špatných intervalů 20minut". A ještě něco: Nedodržování intervalu (tedy spíše JŘ) není vždy chybou DPP, ale třeba i neukázněnosti IAD.
ad hluk TRAM vs. BUS: Je jistě také nutné započítat kapacity jednotlivých druhů vozidel.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
To je jen pohled na věc většiny lidí cestujícíh MHD. Já teda už jen občasně. Ta strana se mi taky nelíbí, ale jin strana by nebyla žádnejch vejbuch, je to všechno totéž.Akribius píše: Preference je vcelku levné a výrazně zkvalitňující řešení MHD v Praze.S modrým ptákem vládnoucím o samotě se jí však nedočkáme.Ta strana má bohužel stejně arogantní názory jako ty.
Ale mě se líbí i to, že je půlenej, z pohledu cestujícího. Z ekonomického pohledu je to, ale plýtvání, když se na to dá nasadit dvojice jednou za 15 mnut, v tom je rozdíl mezi 9 a těmahle víkendovejma linkama. Ale jsem jiank rád, že to tak je.[/quote]Akribius píše: Sám jsi psal,že interval 4 minut na 9 je dobrý,asi proto je i poloviční interval na 7+11.
A co se týče platu, kolik byste chtěli brát?? Na to, že v nejhorším případě přijmou i člověka se základním vzděláním? A co se týče chování. Znám slušné řidiče, ale poslední dobou vídám pouze "elitu" (když dva se baví přes dveře kabiny stylem vol*le pi*čo vo*le pi*čo) i to vypovídá o inteligenci. Já neříkám, že jsem slušný, taky mi to ujede, ale na celej salon se takhle bavit??? To bych od řidiče nečekal. Tak to jen k platům. Jste ohodnoceni dle mě přiměřeně. Ani moc a ani málo.Akribius píše: Chápu,že řidiči si podle mnohých peníze nezaslouží (projedou se a ještě by za to chtěli zaplatit!!!),ale pokud plat nebude dostatečný kvalita lidí co tu později zbudou bude podobná kvalitě řidičů u Hotlineru.A ta stojí za to.
Resp. z druhé strany-bude-li slušný plat,DP si bude moci vybírat.Netvrdím,že jsme všichni 100%,ale v porovnání s jinými dopravci se nemáme za co stydět.
P.S. Jsem arogantní protože si dovolím kritizovat a diskutovat? Nebo proto, že si nechci nechat vnutit přesvědčení tramvajáka?
-
Akribius
- Uživatel
- Bydliště: nedaleko stanice linky 5 Veitvet a přímo u stanice busu 60 Veitvetstubben
Interval na linkách neurčují odbory,ale Ropid s MHMP.
V Prze žije asi 1,1mil lidí,50% z toho 0,55 milionu a řidičák má v Praze daleko víc lidí než oněch 0,55 milionu.
Preference je vcelku levné a výrazně zkvalitňující řešení MHD v Praze.S modrým ptákem vládnoucím o samotě se jí však nedočkáme.Ta strana má bohužel stejně arogantní názory jako ty.
Sám jsi psal,že interval 4 minut na 9 je dobrý,asi proto je i poloviční interval na 7+11.Chápu,že řidiči si podle mnohých peníze nezaslouží (projedou se a ještě by za to chtěli zaplatit!!!),ale pokud plat nebude dostatečný kvalita lidí co tu později zbudou bude podobná kvalitě řidičů u Hotlineru.A ta stojí za to.
Resp. z druhé strany-bude-li slušný plat,DP si bude moci vybírat.Netvrdím,že jsme všichni 100%,ale v porovnání s jinými dopravci se nemáme za co stydět.
V Prze žije asi 1,1mil lidí,50% z toho 0,55 milionu a řidičák má v Praze daleko víc lidí než oněch 0,55 milionu.
Preference je vcelku levné a výrazně zkvalitňující řešení MHD v Praze.S modrým ptákem vládnoucím o samotě se jí však nedočkáme.Ta strana má bohužel stejně arogantní názory jako ty.
Sám jsi psal,že interval 4 minut na 9 je dobrý,asi proto je i poloviční interval na 7+11.Chápu,že řidiči si podle mnohých peníze nezaslouží (projedou se a ještě by za to chtěli zaplatit!!!),ale pokud plat nebude dostatečný kvalita lidí co tu později zbudou bude podobná kvalitě řidičů u Hotlineru.A ta stojí za to.