tak to já si zase myslím, že přístup DP je docela férP_V píše:Takový příměr z nepočítačového světa: po Novém roce přijde zákazník do trafiky, chce jízdenku přestupní pražskou za 20 Kč, zaplatí 20 Kč, dostane do ruky obálku, a když pak tu obálku později otevře, místo jízdenky je tam lísteček "naletěl jsi, teď stojí 26, hahaha." Není to poněkud nefér? Prodavač místo takového žertování mohl rovnou prodat tu za 26 Kč.Štěpán píše:Zrovna v pátek, když jsem sloužil na Andělu, tak mi tam přišla jedna relativně normální ženská a stěžovala si mi na revizory...
poslala si pro SMS za 20 a dostala lístek za 26 a upozornění, že už to stojí víc (takže získala jen tak 6 Kč bonus) - pak to zkoušela znovu (ať už omylem nebo úmyslně, to se nedozvíme) a holt měla smůlu - neřekl bych, že to jde víc fér (to by pak mohla zkoušet celý rok a jezdit za 20 místo 26)
možná by šlo oddělit tu upozorňovací SMS od té placené, aby přišla zvlášť a spíš to lidi trklo
ale na druhou stranu to bylo docela slušně medializované a nebylo 1.1., ale 11.1.