Chování zaměstnanců DP

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Danny77

Příspěvek od Danny77 » 17.4.2007 23:06

Yvona: Ale já jsem o tobě nic nepsal. Přečti si ještě jednou můj předchozí příspěvek.
Co se týče toho "inteligentního člověka" - :lol:

Yvona

Příspěvek od Yvona » 17.4.2007 23:00

Danny77 píše:I.am.good - udělal jsi správně. Pokud někdo schválně a dlouhodobě jede takhle špatně, tak by to nemělo zůstat bez následku. Když už né kvůli cestujícím, tak kvůli tomu jak reprezentuje tramvajáky.
Dobří tramvajáci by měli takovouhle špatnou jízdu sami odsuzovat. Špatní tramvajáci ho brání, protože se bojí, že někdo takhle upozorní na ně.
Co to tady píšeš za nesmysly?Nikdo tady nikoho nebrání. Si to laskavě přečti ještě jednou oč jde v mém příspěvku, a až na to někdy příjdeš, tak to komentuj jako inteligentní člověk. Děkuji za pochopení. :roll: :roll: :roll:

DavidD
Uživatel

Příspěvek od DavidD » 17.4.2007 22:54

Danny77 píše:I.am.good - udělal jsi správně. Pokud někdo schválně a dlouhodobě jede takhle špatně, tak by to nemělo zůstat bez následku. Když už né kvůli cestujícím, tak kvůli tomu jak reprezentuje tramvajáky.
Dobří tramvajáci by měli takovouhle špatnou jízdu sami odsuzovat. Špatní tramvajáci ho brání, protože se bojí, že někdo takhle upozorní na ně.
Bravo, moc hezky napsané, já bych to lepší nenapsal... =D>

Beatlesák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beatlesák » 17.4.2007 22:51

Yvona píše:I.am.good vlastním jmém...
tečky... :)
Jinak @3646 :smt026 @3650 =D> :lol:

Danny77

Příspěvek od Danny77 » 17.4.2007 22:51

I.am.good - udělal jsi správně. Pokud někdo schválně a dlouhodobě jede takhle špatně, tak by to nemělo zůstat bez následku. Když už né kvůli cestujícím, tak kvůli tomu jak reprezentuje tramvajáky.

Yvona

Příspěvek od Yvona » 17.4.2007 22:34

Iam good vlastním jménem PETR S.-OBYČEJNÝ MANIPULAČNÍ ŘIDIČ V ÚSTŘEDNÍCH DÍLNÁCH, MAJÍC JEŠTĚ HORKÝ ŘIDIČÁK NA KTERÉM TEČE INKOUST (PLATNÝ OD 12/06) JE PRACHSPROSTÝ UDAVAČ CHOVAJÍC SE JAKO ESTÉBÁCKÉ P....E.

ZLATÍČKO, KDYŽ TRAMVAJÁK UDÁVÁ TRAMVAJÁKA A JEŠTĚ SI HRAJE NA TECHNIKA JÍZDY (NA COŽ TY, JAKO TRAMVAJÁCKÝ ZAJÍČEK BEZ OCÁSKU NEMÁŠ PRÁVO) A MAJÍC PRAXI V 98% POUZE NA KOLEJÍCH V DÍLNÁCH JE PRIMITIV A TEN BY MEZI NÁMI NEMĚL VŮBEC CO DĚLAT.
TAKOVÉTO MY TADY NEPOTŘEBUJEME A VĚŘ, ŽE SE POSTARÁM O TO, ABY TVÉ JMÉNO NESLO VIZITKU UDAVAČSKÁ S...Ě. A TATO VIZITKA SE TI Z ČELA NIKDY NEVYMAŽE.

AŽ BUDU MÍT NĚKDY TU SMŮLU TĚ POTKAT OSOBNĚ, VĚŘ, ŽE TI TO NASERVÍRUJI Z OČÍ DO OČÍ, A SERVÍTKY SI KVŮLI TOBĚ ZROVNA BRÁT NEBUDU, UDAVAČI. A VĚŘÍM, ŽE NEBUDU JEDINÁ

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 17.4.2007 17:17

I.am.good píše:Járo, Járo :)))) To ale bylo neškodný :twisted: . Navíc na popud toho člověka, co se vybavoval s řidičem (bavení se za jízdy.. :D) + ten blb se nedržel, takže to byla jenom zkouška. A byla to jen plná dynamika. :)
Jo a to kouření - já nehulil a tohle taky odsuzuju. .)
A on se ještě udá!!!!!!!!!!!

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 17.4.2007 17:08

A nemusím tady vytahovat kouření v interieru vozidla, kterým posléze jedou cestujicí. To je také pěkná prasárna že.........
A pozorovaní v kamerách jak lidé při prudkém brždění padají po vozidle........

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 17.4.2007 16:06

MOpe, sice se udávat nemá, ale hlásit se to musí. Z fotky jsem řidiče poznal a kdo ho zná tak ví o čem je řeč.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 17.4.2007 15:58

I.am.good píše:Mám to ještě nějak okomentovat?
A co tak to nejprve projednat s oním řidičem? Ať se zamyslí..

Je vidět, že se opět přibližuje doba udavačů. Reakce na Fotožurnály z posledních dní to jen dokazují a zřejmě budou stát za jeho zlikvidováním. Bohužel..

Dushman_8252
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dushman_8252 » 11.4.2007 15:18

jara píše:To bylo ještě před focením. Ne já jsem s ním papal a pak jel výtahem na bojišti. :lol: :lol:
heh protekce jednou se vidis s revizorem a uz ti nadrzuje :D

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 02.1.2007 13:55

pan Vedoucí píše:Asi viděl jistou fotku s autíčkem, co?
To bylo ještě před focením. Ne já jsem s ním papal a pak jel výtahem na bojišti. :lol: :lol:

pan Vedoucí
Uživatel

Příspěvek od pan Vedoucí » 02.1.2007 12:47

jara píše:No mě minule revizor řekl "Ahoj to jsi ty, tak to je v pohodě" a šel dál.
Asi viděl jistou fotku s autíčkem, co?

Sirka
Uživatel

Příspěvek od Sirka » 02.1.2007 12:45

Počkej, jaký systém ti vadí?
Ten o bezďácích samozřejmě.
Snad když jim teď postaví tu loď, tak by mohli být na ní....
Kapacita té lodi je prý zoufale malá, no aspoň že tak. Nemyslím, že by DP mohl za problém bezdomovců, ale mohl by se víc zaměřit na "ochranu svého majetku" samozřejmě ve spolupráci s MP.
...revizor odzadu, postupuje, kontroluje všechny, přijde ke mě, podívá se na mě a jde dál
Cože? Co jsi dělal?
No mě minule revizor řekl "Ahoj to jsi ty, tak to je v pohodě" a šel dál.
No jo, když má někdo známosti :roll:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 02.1.2007 12:33

No mě minule revizor řekl "Ahoj to jsi ty, tak to je v pohodě" a šel dál.

Odpovědět