viditelně nepochopeno - "narážel" jsem na tvůj názor, že očekáváš ukončení tvé linky/pořadí na Čecháči a uváděl jsem důvody proč tomu tak být nemusí, navíc pro víkendové nevyužívání obratiště NBS je skutečně odklon l.17 (i 3) nově zkrácen do něj, ale pořád platí mnou původně uvedené = kvůli maratonu ani tam zítra rozhodně v určitý čas TRAM nepojedouPetrpes píše:MMM: Já jezdím až v NE a úprava směny nepřišla, kdypak vám chodila na dnešek?
Každopádně je všechno úplně jinak
Jinak ano upravené dnešní (odpolední) směny přišly SMS a mailem dnes mezi 1. a 2. ranní - já jsem se večer výslovně výpravčímu ozval, že mi tzv. pendl místo původní l17 vadit nebude.
Za prvé tu žiji a za druhé znám lidi (cestující i kolegy) - jistě se bude stávat (jako pravidelně při maratonech), že někteří lidé info vědět nebudou a budou čekat na běžné linky a kolegové je neupozorní (že tyto nepřijedou) a na zastávkách nechají.
Právě se zvedám - čeká mne však (na rozdíl od mart337) "jen" krátká 33, kterou předám nočnímu řidiči - právě mi ještě přišla změna mám konec později a na vozovně