Malá nápověda - zkuste si porovnat velikosti a větrání prostor ve kterých se pohybujete...

Moderátor: TRAM-FÓRUM
hmmmm Pojedu Metrem v roušce - ostatní taky - projdu kolem turniketu a sundáme si roušky - jaký to má smysl? Následně se stejnými lidmi budu bez roušky na zastávcě BUS abychom ji nasadili a jako cetující pokračoval k domovu kde si ji sundám - cestou navštívím Lidl a koho tam bez rousky nevidím .... spolucestující z metra..... Jakou to má logiku ?Celkem nechápu, že je pro tolik lidí tak obtížné toto v té své mozkovně zpracovat.
Ne určitě si nepřipadáš, jako panstvo, ale jsi aktivista, který se bouří a neví pořádně proti čemu. Pleteš hrušky s jablky a poukazuješ na to, jak se jinde bouří. Ano bouří se a pak se nakazí a prosí o pomoc. To co píšeš má logiku pouze v tom, že se to týká více méně bakterií, ale vir je holt jiné svinstvo. To si uvědomili i v tom roce 1920, i když možná trocho pozdě, proto jich tolik milionů zemřelo. Jinak nemá cenu v této diskuzi pokračovat, protože aktivista se přesvědčí pouze až se sám nakazí, viz příklad celé Ameriky.honza z Mo píše: ↑01.9.2020 15:37Jako nějaké panstvo si nepřipadám, ale mám dojem, že jste typickým příkladem "ovčana". Při dýchání musí docházet ke spontánní výměně vydechovaného vzduchu se splodinami látkové přeměny z plic, se vzduchem z okolí. Tomu rouška brání a jsme nuceni své splodiny znovu vdechovat. Viry jsou nebuněčné částice neviditelné ani pod optickým mikroskopem , ale pouze elektronovým -dohledejte si na googlu. V roušce vidím otvory pouhým okem - myslíte, že tyto částice těmi otvory neprocházejí??? Víte kolik druhů různých bakterií a virů je dnes a denně v našem okolí, všude kolem nás??? Dnes nám nařizují roušky, v nichž se nedá dýchat v brzké budoucnosti třeba budou nařizovat jiné blbosti. Proč byly roušky přes léto zrušeny? Protože se báli, že budou lidé omdlévat v horku. Tento naprosto jednoduchý důvod k tomu byl. Nejraději by nám je už nechali na furt. V Německu už se bouří!! My jsme však stále stádo ovcí, které si nechá nadělat na hlavu!!!
Kéž by to bylo tak jednoduché, diagnostikovat nemoc podle příznaků. Ono není. Cítíte se zdráv a přitom to už šíříte. Uvádí se že cca 2 dny před propuknutím příznaků. Na rozdíl od chřipky, která přijde mnohem rychleji a šíříte to to opravdu až od chvíle, kdy je vám blbě.honza z Mo píše: ↑01.9.2020 19:45je mi blbě- budu doma, nebo cestou k lékaři si vezmu roušku. Potřebuji-li cestovat normálně do práce, jsem zdráv, je mi denně měřena teplota
No s člověkem, pro kterýho chodí korona v deset do hajan potom co se vrátila z prázdnin, se skutečně úžasně diskutuje.honza z Mo píše: ↑01.9.2020 20:53Tak s vámi už diskuse nemá vůbec cenu - nasaďte si roušku a jděte si čmuchat metan, chlór, CO - to je oxid uhelnatý apod. No a uvidíme, jak dlouho tam vydržíte! Nazdáááár