Moderátor: TRAM-FÓRUM
Pevný program v noci je tam vždy, když je zavřený tunel. A úplně stejný pevný program se tam občas v noci vyskytuje "jen tak pro nic za nic". Obvykle když je zavřená nějaká část Blanky, to jsou pevný programy i na Patočkový (Hládkov, Octárna) a asi to tam skáče i když je nějaká závada.Grossák napsal:A nevybavuji si, že bych tam od té doby viděl nějaký pevný program.
Tam do toho "s oblibou" zasahujou policajti z centrály. Bohužel. A občas to zapomenout přepnout, takže to tam je i v noci.parrot napsal:jestli u Letenského tunelu není nějaký jiný cyklus? Zdá se mi, že tam neběží preference.
To s tím, obávám se, nemá vůbec nic společného. Zlobí to tam z obou směrů (mě to třeba pravidelně zazdí i od Letný/Chotkáčů) a co jsem vypozoroval, je tam nějaký záhadný pevný cyklus (ve dne, v noci, pořád to samý). Padá to naprosto nesmyslně a zdržuje to všechno, i auta. Přitom stromečky svítí a řekl bych, že svítí pořád, což opět ukazuje spíš na pevný cyklus. Navíc pěkně mizerný, protože než odblokuje vexle, zase to práskne na stůj a drží dlouhý volno pro chodce. Navíc první padne zelená autům, pak se dlouho nic neděje, přes koleje pořád zelenej pajdulák a až teprv po chvíli to milostivě pustí tramvaj. Jednu. Jak už jsem psal, než odblokuje vexle, práskne to na stůj (i autům) a cyklus se opakuje.parrot napsal:...že videodetekční kamera na sloupku SSZ ve směru z Hradčanské =>Letenské nám./Chotkovy sady je namířena úplně někam jinam mimo jízdní dráhu tramvají.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků