Moderátor: TRAM-FÓRUM
gabuliatko napsal:...
jinak mé zkušenosti z exponovaných zastávek typu Karlovo náměstí a IPP odhadují pravděpodobnost zastavení druhého vlaku u slepce tak 50%, IPP z kopce tak 10%
Ano, klasicky ne, ale proto jsem psal, že by ten stromek reagoval na oranžovou před zelenou na světlech z Mezibranské .... netrhejte mi to z kontextuMOp napsal:To bylo to první, co mne napadlo, ale bylo mi vysvětleno, že to současný řadič ani zmíněný zvláštní program neumožňuje. Problem spočívá právě v indikaci zmíněného bodu, odkud se prodlužuje.
Ale věř, že vidí. Já jsem tam jel autem asi dvakrát. V prvním případě krásně posloužil systém zrcadel naproti výjezdu z jednosměrky a v druhém případě, když byla zrcadla zamlžena jsem najel tak, že bach pohodlně viděl, aniž bych stál na kolejích. Je to jenom o pohodlnosti a lenosti motoristů. PAk tu také máme ten motoristický komplex "nejedu-li já, proč by měla jet tramvaj". No a nakonec k tomu připočti jakousi neměřitelnou mystickou sílu, která ke kolejím přitahuje vše z jejich okolí, zejména pak souběžně jedoucí autíčka, i když v tomto případě se jedná o kolmo jedoucí autíčka.Damir Holas napsal:Erbenova... To je taková ta hnusná jednosměrná ulice, co z ní gumokolista, když míří na Plzeňskou, nevidí na tramky jedoucí od Zvonu dolů na Smíchov a často se při čekání na průjezd nalepí až ke kolejím? Tak to je opravdu hodně dobrá zpráva![]()
trainzjohny napsal:...na Démonem zmiňované mezibranské tím, že by kupříkladu rozblikala běžně používaný "stromeček" v přímém směru ?
trainzjohny napsal:Na křižovatce Plzeňská X Erbenova (první kolmá ulice na Plzeňskou po zastávce Bertramka směrem ZC) bude v brzké době evidentně naistalováno SSZ, snad s preferencí tramvají. Včera večer při návratu z práce se na místě pohybovala věžka a dnes již stojí sloupky pro přechod pro chodce přes Erbenovu.
Konečně tak ubude MU na Plzeňskézde měla být světla, podle mě, už dávno.
demon napsal:Na druhou stranu řidič, který tam jezdí častěji už "příchod" volna pozná podle fáze semaforů v Mezibranské na které vidí (i když pouze ten v první soupravě).
A co tohle spojit do kupy a dát tam něco jako je na železnici opakovací návěst, která by ve své podstatě opakovala oranžovou před zelenou na Démonem zmiňované mezibranské tím, že by kupříkladu rozblikala běžně používaný "stromeček" v přímém směru ?P_V napsal:... Co třeba jako bonus nějak indikovat, zda už onen bod rozhodnutí nastal? Neříkal bych tomu návěstidlo, informace jím podaná nemá vliv na provoz natož na jeho bezpečnost, takže může ukazovat v podstatě cokoli jakkoli, hlavně když to bude pochopitelné.
Nelze... Předpověď, za jak dlouho přijede příští metro, se také během intervalu upřesňuje, a přitom ji LZE promítat na plátno.MOp napsal:Cyklus na IPP neni pevny, je tam nejaky specialni vynalez. Tez si jiz nepamatuji jak se presne jmenuje a funguje, ale v urcitem miste volne faze se vzdy na zaklade okolnosti vypocte pozadovana hodnota prodlouzeni dane faze. Zmenit a zjistit tento bod jde velice tezko, a to je take jeden z duvodu, proc nelze na IPP instalovat navestidla informujici, za jak dlouho padne signal volno..
Právě že ten cyklus není tak pevný a i hasiči ho umí secsakramentsky rozhodit. Ale já vlastně nic nevím...demon napsal:Jelikož jde o pevný cyklus, tak by bohatě stačil časový spínač s odpočtem spínaný zhasnutím volna a není potřeba ani součinnosti řadiče.
I s tím rizikem, že do programu řadiče zasáhnou hasiči a navolí si volno ve svém směru, by účinnost byla 99%.
Na druhou stranu řidič, který tam jezdí častěji už "příchod" volna pozná podle fáze semaforů v Mezibranské na které vidí (i když pouze ten v první soupravě).
Jelikož jde o pevný cyklus, tak by bohatě stačil časový spínač s odpočtem spínaný zhasnutím volna a není potřeba ani součinnosti řadiče.Petr napsal:Tenle nápad měl už svého času Martin Šubrt. Zjistilo se, že řadič použitý na IPP neumí informaci o tom, kdy padne signál volno dát. Technické podrobnosti si nepamatuji, ale Martin ví víc...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků