Aniž bylo cokoliv proti ?Petr napsal:Dneska jsem to zkoušel 3x s cvičkou. Vždycky nám to od Anděla dalo druhou šanci.
Mě z šesti pokusů ani jednou, asi budeš dítě štěstěny.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Aniž bylo cokoliv proti ?Petr napsal:Dneska jsem to zkoušel 3x s cvičkou. Vždycky nám to od Anděla dalo druhou šanci.
Dneska jsem to zkoušel 3x s cvičkou. Vždycky nám to od Anděla dalo druhou šanci.demon napsal:No to jo, když je tramvaj od mostu, padne volno i od zastávky.
Chtěl jsem tim říct, že asi bude problém v přihlašovacim kontaktu...
No to jo, když je tramvaj od mostu, padne volno i od zastávky.Petr napsal:Obecně to nepadá vždycky, ale padá i od Anděla 2x
Obecně to nepadá vždycky, ale padá i od Anděla 2xdemon napsal:No právě že ne. Od mostu jak o víkendu, tak včera přes den vždy 2x, kdežto od zastávky vždy jen 1x.
demon napsal:Nejsem si úplně na 100% jist jak to bylo dříve, ale křižovatka Lidická-Zborovská pouští tramvaje 2x v jednom cyklu jen ve směru od mostu.
Ve směru od Anděla jen jedno volno, což docela zdržuje...
Jsem přesvědčen, že se mi právě "zdálo", že hrana nebliká, čili další potvrzení správnosti mé úvahy, že SSZ o mne nevěděla (s domyšlením, ze zdejších příspěvků MŠ, že volno TRAM následně padá dle nějakého pevného "nouzového" cyklu).Petr napsal:Pokud bliká hrana nástupiště obvody o tobě ví. Pokud nebliká, je poškozené.MM-Mikulovsky napsal:(...)a je tedy asi poškozené.
9001 napsal:Fořtík napsal:Tak a je vymalováno! Horní Palmovka opět v režii SSZ...Snad ne na dlouho...
A funkčnost z tvého pohledu je ok?
Pokud bliká hrana nástupiště obvody o tobě ví. Pokud nebliká, je poškozené.MM-Mikulovsky napsal:(...)a je tedy asi poškozené.
Dosud mi to tam vždy "padalo" tak akorát po výstupu cestujících (v případě jejich krapek většího počtu "se mi to podrželo"), nespecifikoval jsem jestli přihlášení funguje tak či onak (páč to nevím a je mi to jedno - ať klidně funguje na "fotobuňku" či jak to mají BUS), ale vím, že tam nějaké být musí a je tedy asi poškozené.Petr napsal:Žádný trolejový kontakt tam není... Kolejový obvod ano. Ale pořád blbne...MM-Mikulovsky napsal:.... - SSZ hned za Geologickou ZC...je asi nefunkční přihlašovací kontakt....
Žádný trolejový kontakt tam není... Kolejový obvod ano. Ale pořád blbne...MM-Mikulovsky napsal:Právě jsem 3x "svačinařil" na Barrandov - SSZ hned za Geologickou ZC mne nechala vždy "vykvasit" a nesvítil "stromeček"(poprvé jsem tam šel s kličkou, než jsem došel tam a zpět, tak mne "volno uteklo" asi hned 2x a před třetím se stromeček rozblikal). Napadá mne, že je asi nefunkční přihlašovací kontakt (či to blbne v momentě, když TRAM přijíždí do zastávky v momentě výjezdu předchozí - což není problém - 14T na estakádě, proti T6 a RP, nemá OR, ale naopak 14T může na zastávce zdržet vozíčkář). Jak mne znáte, tak jsem informoval PD - slíbili prověřit, jsem zvědav na výsledek.
Fořtík napsal:Tak a je vymalováno! Horní Palmovka opět v režii SSZ...Snad ne na dlouho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků