Výluky kvůli podepírání mostu na Vltavské:
http://www.tsk-praha.cz/wps/portal/!ut/ ... gDvX4sMg!/
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Podívej, náš výmysl to není, jsou na to nějaký průzkumy, podle kterejch se přišlo na to, že jedna linka z Letný na Republiku je málo a nepobírá. A ty průzkumy se dělaly proto, protože nejsi první, koho mimo jiné napadlo poslat 26 ve svý starý trase přes Vltavskou.mart337 napsal:Podle mne nelze tvrdit, že všichni, co nastoupí na Letné, vystupují na Republice.
ZXS91 napsal:No ale evidentně potřebuje. Osmička i šestadvacítka jezdí poměrně solidně obsazený. Kdežto čtrnáctky, co potkávám v Holešovicích, bejvají o dost prázdnější.
Bobik napsal:Z Letný je potřeba na Republiku 2 linky, jedna je málo. Proto se na 8 a 26 nešahá.
Bobik napsal:Z Letný je potřeba na Republiku 2 linky, jedna je málo. Proto se na 8 a 26 nešahá.
slonik napsal:Při výluce na Václaváku 14 tamtudy jezdila, i když odbočovala na jinou stranu. Myslel jsem si, že se bude tímhle argumentovat, ale smysl mi to nedává. Že 26 nepojede přes Těšnov mě ale nepřekvapuje, chraň bůh aby Letná přišla o nějaké spojení, po anabázi s 12 si už nikdo nic netroufne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků