No jen že von Špilberk psal, že by to mohl být nový trvalý stav, z toho jsem usuzoval, že se bavíme o stavu, kdy bude všechno normální

Moderátor: TRAM-FÓRUM
No jen že von Špilberk psal, že by to mohl být nový trvalý stav, z toho jsem usuzoval, že se bavíme o stavu, kdy bude všechno normální
Tohle je spíš otázka toho, že pořád neumíme informovat na zastávkách. Těžko ekonomicky obhájím trvalé zálohování jedné linky druhou.mart337 píše: ↑08.5.2020 0:35Už se to tu kdysi rozebíralo. Ale je největší hovadina nechávat někde jen jednu linku. Když se někde něco zasekne a linka pak nejede tak je to průser. Uź jsem to zažil na Ládví, kdy lidi čekali na 10, aby se dostali na koncert a čekali jako trubky, protože žádná víc jak hodinu nejela, protože bouračka na Plzeňský.
Ehm, za normálního stavu že je tento úsek o ničem? Tenhle úsek je za normálního stavu plný snad 24 hodin denně
Proč ne? Po půl jedenáctý je to už fakt o ničem i v nejvytíženějším úseku Republika - Letná - Dejvická, takže to 26 hravě zvládne sama (tedy za předpokladu něčeho "lidštějšího", než int=20min).
To by klidně mohl být nový trvalý stav, snad až na linku 8. Tam bych si to netroufl. A samozřejmě i linka 13 by mohla trvale končit dřív, až zase začne po reko Starostrašnické jezdit.