-11, 56 ukončeny na NBS (výst. Otakarova), v úseku Otakarova-Lešanská NAD X-11
(pokud skončí dříve výluka na Míráku, je možné, že se celý termín posune)
Informace je již staršího data, tak doufám, že nedošlo ke změnám

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Problém je v tom, že nebyl dostatečně kvalitní informační systém, který by lidi na takovouhle linku poslal. Když přijedu na Pavlák metrem, nebo tramvajemi od Karláku a chci do okolí Korunní, na Floru, Želivského, tak tahle linka je pro mě určitě výhodnější než pěší cesta na metro na Mírák, či jízda jednu stanici náhradkou a docházka do Blanické. Totéž platí v opačném směru. Vazba Flora - IPP je nejsilnější, a když se lidem zdůrazní tato možnost přímého spojení přes Vinohradskou, využijí ji. Na IPP bydlím, a ta 10 po Vinohradské je přesně to, co i mě osobně hodně usnadní pohyb ve směru na východ Prahy.Petr píše:Problém je v tom, že s touhle desítkou by na I.P.Pavlova nikdo nejel.... Zkoušelo se to před pár lety, při podobné výluce - tehdy však s linkou 16, vedenou ze Spojovací po lince 11 na Zvonařku. 11 praskala ve švech, 16 vozila vzduch
Problém je v tom, že s touhle desítkou by na I.P.Pavlova nikdo nejel.... Zkoušelo se to před pár lety, při podobné výluce - tehdy však s linkou 16, vedenou ze Spojovací po lince 11 na Zvonařku. 11 praskala ve švech, 16 vozila vzduchMartin Šubrt píše:Jinak ta moje 10 má zajistit přímé a kapacitnější propojení od IPP s okolím Korunní a Florou i dál. Pokud někdo přijede metrem, či z Ječné, musí buď pěšky do Blanické, nebo na náhradní bus a má o přestup a zdržování navíc. Ta Vinohradská se dá využít lépe s tou 10, případně 16. Tu lze zvolit taky a k IPP připojit místo Palmovky Spojovací.
Děkuji za povzbuzení a pochvalu i v těchto odborných otázkáchJonáš píše:Ani nevím proč, ale ta 10 po Vinohradské se mi moc líbí!
Ani nevím pročMartin Šubrt píše:Jinak ta moje 10 má zajistit přímé a kapacitnější propojení od IPP s okolím Korunní a Florou i dál. Pokud někdo přijede metrem, či z Ječné, musí buď pěšky do Blanické, nebo na náhradní bus a má o přestup a zdržování navíc. Ta Vinohradská se dá využít lépe s tou 10, případně 16. Tu lze zvolit taky a k IPP připojit místo Palmovky Spojovací.
Proto jsem na Zvonařce také dvě linky ukončilPetr píše:Jonáši, přehlcuješ Otakarovu, právě problémy se SSZ na této křižovatce stojí za ukončením dvou linek na Zvonařce
Jonáši, přehlcuješ Otakarovu, právě problémy se SSZ na této křižovatce stojí za ukončením dvou linek na ZvonařceJonáš píše:Tak jakpak bych to vedl já?
A můj návrh?pawel píše:už jsem chtěl něco napsat, ale prox to napsal za mě. řepy=zbytečnost, navíc problém s BP; ubrat 0,5 linky (6) versus ubrat celou (23) doopravdy rozdíl je...
IPP - ze jsem ji poddimenzoval? ubranim jedne dvojice 23? kdyz slo ubrat solo 6, tak proc nejde odebrat dvojice 23Proxy píše:Mope, bohužel jsi poddimenzoval úsek Národní - IPP. Tady 1,5 linky nestačí.
Naopak, jsi předimenzoval úsek do Řep. 2 linky v půleném intervalu mimo špičku je zbytečný nadstandard.