Kačerov dostává nové SORky a tak jich čím dál více vypravuje do ulic.petr03 píše:Dnes na 114 jsem si všiml, že se na ní začali ve velkém vypravovat Sorky. Minimálně 3 jsem viděl po sobě jedoucí.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Kačerov dostává nové SORky a tak jich čím dál více vypravuje do ulic.petr03 píše:Dnes na 114 jsem si všiml, že se na ní začali ve velkém vypravovat Sorky. Minimálně 3 jsem viděl po sobě jedoucí.
Myslím, že o kapacitě nasazených vozidel nerozhoduje dopravce. Pochybuju, že by Uher jezdil na lince 334 se standardním autobusem, kdyby mu Ropid proplácel jen midibusorky píše:A co se týče midibusů na 334: Tady je vidět zásadní rozdíl mezi Uhrem a DPP. Uher je schopen pružně reagovat. DPP by tam ještě 3 měsíce jezdil s tím, čím by tam začal jezdit.
Tak ono to je poměrně logické. I v Praze máš ranní špičku 2 hodiny a odpolední 4-5... Přece jenom klouzavá pracovní době dělá své.Sirka píše:A co se ještě týče midibusů na 334, tak z výsledků průzkumů prozatím vyplývá, že kromě toho spoje, kterým se jezdí na osmou do Prahy, by na všech spojích minibus stačil...orky píše:A co se týče midibusů na 334: Tady je vidět zásadní rozdíl mezi Uhrem a DPP. Uher je schopen pružně reagovat. DPP by tam ještě 3 měsíce jezdil s tím, čím by tam začal jezdit.
A co se ještě týče midibusů na 334, tak z výsledků průzkumů prozatím vyplývá, že kromě toho spoje, kterým se jezdí na osmou do Prahy, by na všech spojích minibus stačil...orky píše:A co se týče midibusů na 334: Tady je vidět zásadní rozdíl mezi Uhrem a DPP. Uher je schopen pružně reagovat. DPP by tam ještě 3 měsíce jezdil s tím, čím by tam začal jezdit.