Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Neral
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
Jaká je nejkratší autobusová linka v Praze?
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky, podle barvy a pozice před soudem jsem nejdřív tipoval přepravu muklů, ale když jsem doma viděl sedačky, nesedělo mi to. 

- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Občas to stávalo, nebo snad ještě stává, v Nuslích u trati na Plzeň, bývalo to vidět z vlaku při výjezdu z tunelu.Quetzalcoatl píše:Kdo pomůže s identifikací?
To není žádného divadla, ale jednoho člověka, co jezdí pro různá divadla. Má ještě minimálně jeden kousek - v trochu jiné úpravě. Bez nástavby "nahoru", místo zadního okna dvoukřídlé dveře a průchozí dveře ze "salonu" k nákladu. Příležitostně můžu pořídit i fotky (interier i exterier).
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to tvrdí i tady http://www.k-report.net/discus/archiv20 ... 72250.htmlTombus píše:Tadle tuším patří Divadlu Na Fidlovačce.
Tadle tuším patří Divadlu Na Fidlovačce.
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hledal bych podle klíčového slova "rotel" http://fotogalerie.svetmhd.net/index.php?/category/34Quetzalcoatl píše:Kdo pomůže s identifikací?
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdo pomůže s identifikací?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Quetzalcoatl dne 03.6.2008 17:44, celkem upraveno 2 x.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak zas tak hrozné to není. Neb tyto vozy jezdí u firmi Connex už v Praze nějaký pátek a s hlučností to tak špatné není.nitro píše:Dyt taky pisu ze uvidime co udela par mesicu prazskeho provozu, tohle byly postrehy z pohledu obycejneho kastana, ktere jsem mimochodem mel moznost vyslechnout v celkem podobne podobe.
Dyt taky pisu ze uvidime co udela par mesicu prazskeho provozu, tohle byly postrehy z pohledu obycejneho kastana, ktere jsem mimochodem mel moznost vyslechnout v celkem podobne podobe.trainzjohny píše:Jinak je úplná blbost říkat, že se tma nic neklepe proti Cityhnusům. Ty tu jezdí už Xlet a když byly nové také se neklepaly.
Jeste ohledne toho klepani, kdyz se podivate na oblozeni citibusu, tak vsude jsou ruzne dily ktere jsou pridelane na kostru busu, zatimco u soru mi prijde oblozeni celkem jednodilne coz omezuje klepani a ruzne praskave zvuky... Ale jedine provoz ukazaze

-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poslední Citybusy jsou z roku 2004..takže 3 - 4 roky.4021 píše:No Citybusy typu 34xx jsou staré rok dva, a při jízdě všude křupou a praskaj furt, naopak ty nový Citybusy takhle křupou o 100% víc než ty starý!
Mě dostává jak jedu prakticky novým busem, a už tam jsou všude ve škvírách noviny aby to nedělalo takovej kravál.
No Citybusy typu 34xx jsou staré rok dva, a při jízdě všude křupou a praskaj furt, naopak ty nový Citybusy takhle křupou o 100% víc než ty starý!trainzjohny píše:To nadzvedání mě také udivilo. Tomu ce jsem s ním jel krom pomalého tempa asi dvou křídel šlo vše otevřít.
Jinak je úplná blbost říkat, že se tma nic neklepe proti Cityhnusům. Ty tu jezdí už Xlet a když byly nové také se neklepaly.
Mě dostává jak jedu prakticky novým busem, a už tam jsou všude ve škvírách noviny aby to nedělalo takovej kravál.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nadzvedání mě také udivilo. Tomu ce jsem s ním jel krom pomalého tempa asi dvou křídel šlo vše otevřít.
Jinak je úplná blbost říkat, že se tma nic neklepe proti Cityhnusům. Ty tu jezdí už Xlet a když byly nové také se neklepaly.
No prave ze ten se kterym jsem jel ja mel taky dvere rozbite... To by chtelo jeste nejak poladitjara píše:Nevím no vozem SOR jsem jel několikrát na lince Praha-Vrchlabí a dvakrát v Praze velbloudem a nevím proč ale vždy tomu blbnuli dveře. Ten systém, že se dveře přimáčknou a zvednou nějak dosti často zlobí a nebo jsem měl hold smůlu.
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím no vozem SOR jsem jel několikrát na lince Praha-Vrchlabí a dvakrát v Praze velbloudem a nevím proč ale vždy tomu blbnuli dveře. Ten systém, že se dveře přimáčknou a zvednou nějak dosti často zlobí a nebo jsem měl hold smůlu. Jinak jako vozítko se mi to také libí ale ty ftípky okolo sorů se mi libí ještě více.nitro píše:Kazdopadne si nemyslim ze by to bylo tak spatne vozidlo jako nekteri tady na foru i kdyz se uvidime co udela par mesicu prazskeho provozu