Pražští řidiči autobusů odvádějí spoustu dobré práce a zaslouží si odpovídající podmínky
Něco mi tu chybí...

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Pražští řidiči autobusů odvádějí spoustu dobré práce a zaslouží si odpovídající podmínky
http://praha.idnes.cz/nehoda-stret-autobus-cakovice-ridicka-nedala-prednost-v-jizde-pur-/praha-zpravy.aspx?c=A170713_083328_praha-zpravy_nubDvaapadesátiletá řidička nedala v noci na čtvrtek přednost v jízdě a v pražských Čakovicích se střetla s autobusem. V autě pak zůstala zaklíněná, vyprostili ji hasiči. Zranil se také řidič autobusu. .......
Karosák napsal:175 je v kloubu?Náhoda, nebo to je teď nějak pravidelně?
Petrpes napsal:Karosák napsal:Nevíte, jestli a jak žijí ty kloubové SORky s hrbem-bateriemi? Byly asi 4, ne? Párkrát jsem to viděl i i nás na 139, 136...ale už třeba dva roky vůbec.
K tomuto pan 9001 může?![]()
![]()
Jinak byly 2, ty hybridní SORry...
Karosák napsal:Nevíte, jestli a jak žijí ty kloubové SORky s hrbem-bateriemi? Byly asi 4, ne? Párkrát jsem to viděl i i nás na 139, 136...ale už třeba dva roky vůbec.
wikipedia napsal:...První dva autobusy se neosvědčily kvůli vysoké poruchovosti; poslední z nich přestal jezdit v Praze v říjnu 2015 a začátkem roku 2016 tak nebyl ve vlastnictví DPP žádný hybridní autobus...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků