Příspěvek
od Ústečák » 09.4.2020 8:50
Roušky. Příkaz, který nám poněkud zabloudil od reality.
Předně, v současnosti se na každé tramvaji v drtivé většině případů střídají za den pouze dva řidiči. Střídané přestávky i oddělení od vozu momentálně nefungují. Možná by se dalo jít ještě dále a vytvořit stálé dvojice, které se budou střídat, pokud by byla vůle skutečně prospět věci.
Ale mít roušku během řízení tramvaje neustále na sobě naráží hned na několik problémů. Když si je prosvištíme:
1) Bezpečnost především. Dýchat celý den zčásti vydýchaný vzduch s vyšším podílem CO2, tedy mít správně nasazenou a utěsněnou pořádnou roušku, zvládne málokdo. Raději řidiče během řízení bez roušky než klimbajícího.
2) S bezpečností souvisí také brýle. Asi nechceme tramvajáky, kteří v rozhodné chvíli neuvidí nějaký podstatný děj před tramvají. Jasně, existují na to přípravky, můžete argumentovat, ale vlastní zkušenosti jsem poznal, že se na ně nedá spolehnout. Každý má jiný tvar obličeje, jiné brýle, že se jednomu brýle nemlží neznamená, že to pro jiného není neřešitelný problém.
3) V kabině je řidič průměrně kolem osmi, devíti hodin, ale klidně také téměř dvanáct. Opravdu máme tolik roušek, abychom je mohli po max. dvou hodinách střídat, tedy aby si zachovaly funkčnost?
4) V současné době řidiči tráví na tramvaji celou směnu. A během té musí někdy jíst, musí někdy pít. Jak to mají bez sundání roušky provést? Má řidič jíst na stojáka mimo tramvaj? Ale tam přece také má mít roušku, nehledě třeba na nepříznivé počasí. Má jíst na hajzlících? Kde se vystřídá ještě násobně více řidičů než na té tramvaji?
5) Někteří, není jich málo a bude jich ještě více, začínají v současné době dostávat plnou dardu příznaků pylové alergie. Jak se mají vysmrkat, odkýchnout si do kapesníku, otřít si obličej?
Ve výsledku mi přijde, že i nejzarytější zastánci roušek během řízení tramvaje, a mám pocit, že jich moc nebude, si ji v tramvaji stejně sundavají. Jaký to pak má smysl? Obzvláště když celé stanoviště stejně otlapkají. Mám pocit, že za současné situace bude mnohem vhodnější kabinu prostě řádně větrat. Pokud pak chceme minimalizovat riziko šíření (jakýchkoliv) chorob, udělejme ony stálé party, minimalizujme tím vzájemné setkávání řidičů. Vytvářet z problému ještě větší problém dle mého řešením není.
Tak snad přijdeme k rozumu.