Moderátor: TRAM-FÓRUM
Richard Sadílek napsal:Ad poliklinikavysocany: Do Horních Počernic by se měly zřizovat další a další autobusové linky - jiné řešení nevidím. Trasa B metra by zde ale byla docela zbytečně a draze postavena (říkám to ihned a narovinu - ne jako magistrát). Jelikož zde nevidím čilý ekonomický i stavební ruch, nevidím zde ani možnost trasy podzemní dráhy reálnou. B by se podle mně mělo prodloužit možná směrem na Chaby a Krteň (opačně - větev ze stanice Stodůlky), ne zde.
Jinak upozorňuji - nebavíme se zde o blízko umístěných stanicích, ale o metru D!
Varecka napsal:Podle mě by se mělo Bčko prodloužit co nejdříve do Horních Počernic, jelikož autobusy to sotva stíhají ...
To je na U2, kterou na metro převedli z podzemní tramvaje.M_r napsal:Ještě lepší příklad koukání ze stanice do stanice je vídeňské metro, kde jich je takových v centru spousta. Někde jsem četl, že se některé z nich mají slučovat v jednu, jak jsou blízko sebe.
Fořtík napsal:Z Butovic je vidět vlak stojící na druhé staniční koleji ve stanici Hůrka. První kolej se prohlídnout tuším nedá, protože hned za Butovicema je jakési esíčko.MF napsal:Na béčku nevím přesně mezi kterými stanicemi v úseku Butovice - Zličín je taky vidět následující stanice (ze stanoviště). Z peronu jsem nekoukal.
fricoolinek2 napsal:A tohle je z hlavy TOMa nebo spíš z hlavy magistrátu/DPP ?
Zajímavé, je to že B se už nikam neprodlouží...
Z Butovic je vidět vlak stojící na druhé staniční koleji ve stanici Hůrka. První kolej se prohlídnout tuším nedá, protože hned za Butovicema je jakési esíčko.MF napsal:Na béčku nevím přesně mezi kterými stanicemi v úseku Butovice - Zličín je taky vidět následující stanice (ze stanoviště). Z peronu jsem nekoukal.
DJ LA DÉFENSE napsal:Jel si pařížským metrem tam leckde vidíš i do příští stanicemajkrosoft napsal:dobra blbost,to by se Decko ani nerozjelo ,kazdou chvyli by stavelo.
Flanagan napsal:Takto vypadá metro D podle mého návrhu:
VÝHLEDY - Zemědělská univerzita - Nádraží Sedlec - Sídliště Bohnice - KRAKOV - Zoologická zahrada - Korunovační třída - Letenské náměstí - Náměstí republiky - Hlavní nádraží - Jiřího z Poděbrad - Krymská - Nádraží Vršovice - Jezerka - Pankrác - Krčský hřbitov - NA STRŽI - Nádraží Krč - Novodvorská - LHOTKA (každý druhý spoj jede pouze v úseku Krakov - Na Strži).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník