No přesně tohle jsem hned na začátku po rekonstrukci hlásil na dispečink, neb se mi taky stalo, že jsem tam taky zůstal viset. Bylo mi odpovězeno, že je tam nastaven pevný režim. Tak jsem pak znovu vysvětloval, že po rekonstrukci večer tato křižovatka přežechází na navolení průjezdem (nevím, jestli je to na světla, či na smyčku ve vozovce).Fořtík píše:Také v NK preferencí:
Píšu sem, hlášení na dispečink už jsem vzdal - ne, že bych nevěřil, že to předávají, ale nejspíš pak vyjede na místo někdo, komu se situace jeví, jako že je vše v pořádku. O co jde: Na křižovatce Na Pankráci x Děkanská vinice I. nefunguje předvolba pro tramvaje jedoucí od Paloučku. Přes den tam tramvaj nemá problém a volno dostane, sice nepreferované, ale dostane - jsou detekována auta jedoucí od Pankráce a tramvaj dostane volno ("sveze" se) spolu s těmito auty. Tyto auta jezdí celý den a tak tam volno pro tram přes den "padá". Problém nastává v noci a vůbec tehdy, když je slabší provoz. Na této křižovatce je v noci červená ze všech směrů a jede ten, kdo se přihlásí. Tramvaj jedoucí od Paloučku se kontaktem nepřihlásí, je přihlášena pouze svými světly jako auto odbočující vlevo. Po výběru tohoto volna pro auta křižovatka přejde opět do červené ze všech směrů. Pro výběr volna pro tramvaj je nutné jít s kličkou. Domnívám se, že pokud byl na místě někdo zkontrolovat, jak to tam funguje, tak se spokojil s tím, že tramvaj prostě volno dostane. Ano, dostane. Nepreferované a jenom přes den. Nikdo tam nejspíš nebyl v noci, kdy je problém jasně zřetelný...**03
Poprvé jsem šel s kličkou, podruhé jsem měl štěstí, že proti něco jelo, to jsem pak dostal na volno. Ono tam sice bývá volno navolené, ale díky noční 40 se první křižovatka stíhá s odřenýma ušima a druhá padá na stůj. Chybí tam průjezdní kontakt u druhých čoček, aby v případě nestíhání zůstala křižovatka navolená, či se volno přidrželo do projetí křižovatky.